Kodla 2016 | Hayatı Kodla Gunleri
Arkadaşlar merhaba;
Ben Kodla Etkinliği Organizasyonlarından Tolgahan UZUN. KTU Bİlgisayar Muhendisliği 3. sınıf oğrencisi ve aynı zamanda KTU IEEE Kulubun de Computer Society topluluğunun başkanıyım. Bu sene ikincisini duzenleyeceğimiz bir etkinliğimizden bahsetmek istiyorum.
Gecen sene kendi imkanlarımızla gercekleştirdiğimiz Kodla (Kodla) etkinliğinde sadece yurt icinde değil, yurt dışından da konuşmacıların geldiği bir etkinlik olup, 2 gun icerisinde seanslara toplam katılım oranı 1000 kişiyi gecmiş bulunmakta. Bu sayıyı bu sene ikiye katlamayı hedefliyoruz.
Cok sayıda arkadaşımızın staj imkanı ile buluştuğu ve bazı arkadaşlarımızın bu şirketlerde calışma imkanı bulduğu bu etkinliğin daha kaliteli olması ile uğraşıyoruz.
Burada iş yapan abiler ve ablalarımdan veya kardeşlerimde kucukte olsa destek bekliyorum.
Ozellikle urun sponsorluğu ( Hosting + domain vb.) gibi konularda buradan guzel destek almayı umut ediyorum. Ben buraya sponsorluk dosyasını ekleyeyim.
Dosyadaki sponsorluklardan olmak isteyen arkadaşlar email protected 'dan veya direk buradan iletişim kurabilirler.
Sponsorluk dosyası
Şimdiden yardımcı olan veya olamayan herkese teşekkur ederim.