Merhaba arkadaşlar

Yaklaşık 1 seneden beri neredeyse iddia oynuyorum surekli paramın gitmesi canımı sıkıyordu.Kazanıcam diye giriyorsun kayıp ettinmi bu sefer kaybettiğini cıkarmak istiyorsun.Neredeyse hafta'da bir oynuyordum.Her kayıp ettiğimde icim o kadar sıkılıyordu ki birde obur dunyada allah'a nasıl hesap vericem,surekli aklımda bu vardı.Son 3 aydır ne camiye gidiyordum nede cumaya.Tabiri caizse şeytan'la iddaya girdik senmi beni halt ediceksin yoksa ben senimi.Bugun nasıl olduysa yatağımdan kalktım abdesti almak icin banyoya gittim.Bi ara ezanmı okunuyor diye pencereyi actım.Acaba gec mi kaldım diye.Okunan selaydı.Hemen abdestimi aldım.Cebime anahtar,telefonumu + bozuk paralarımı alıp cıktım yola.Girdim caminin icine namazı kılıp dualarımı ettim (mutlaka yanlış okuduğum dua olmuştur allah inşallah affeder) daha sonra "bir daha iddaa oynamamaya tovbe ediyorum,Allahım nolur sen beni affet" dedim belki 7-8 kere soylemişimdir.Camiden cıktım bozuk paralarla bitane didi,coco pops,kraker aldım evin yolunu tuttum."İcim huzur doldu" denir ya aynende oyle oldu."Ne kaybettiklerimi duşunuyorum nede kazanabileceklerimi" yani arkadaşlar eğer icinizde oynayan kardeşlerimiz varsa yol yakınken gelip tovbe etsin.Gercektende mutluluğu tovbe etmekte bulucaksınız.