Merhaba oncelikle bn adetten once tesadufen acilde hamile olduğumu oğrendim şupheli dendi adete 3 gun vardı 34 du değerim adet gunumde 125 cıktı bugun adetten 8 gun gecti ve bn ozele gittim normal kadın doğumcu yoktu nobetci baktı ama sanki işini bilmiyor du kac kere adet tarihimi. Kan değerimi sordu sanki aklı başka yerdeydi 5 haftalık muhtemelen gozukmez dedi ama son adet tarihine gore 6 hafta 2 gunluk zaten hesaplayamadı yinede bakalım dedi karnımın ust tarafına bakıyordu bn daha once ultrason videoları izledim kasığa yakın alt karına bakıyorlardı yok bişe dedi alta bakarmısınız dedim baktı sanki var dedi tam goremiyorum dedi aşırı canımı yaktı kasma kendini durda işimi yapim dedi sert bir mizacla. bnde normalmi bu kadar agrıtmanız dedim bişe demedi alttan bakacgm dedi bn istemiyorum diyince bırakın şu batıl inancları cocuk duşer bir şey olur şeylerini dedi bn istemiyorum haftaya tekrar gelirim dedim kimseye zorla bişe yapmıyoruz dedi kan ver değere gore tekrar bakacgm dedi bnde ne değişecek kandan once gozukmeyen bebek kan verdikten sonra ultrasonda gozukecekmi dedim bunu ciddi anlamda anlamadgm icin sordum bana kan istediğim gibi cıkmazsa Altan bakacgm bişe varsa mudahale edeceğim dedi kanı verdim ama icimde bır korku oluştu ya bişe yoksa cocuğu alırsa hem zorunda değilsin diyip hem mecbur bakacgm demesi tavırları bişe bilmiyordu guvenemedm kan verip sonucu beklemeden cıktım ordan şimdi cıkmış sonuc 12789
bugun adet geceli 8 gun oldu bni cok korkutttu normalde 6 binde gozukmesi gerekiyor biryok dedi bir var gibi dedi net degl dedi ben ne umutla gittim o kadar moralim bozuldu ki stres yaptm ki hastaneden cıkınca bayılacaktm ne umutla gittim birde ozel hastane para verdim o kadar siz akıl verin bana değerlerm nasl
Kızceler betahgc değerime bakar mısınız
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kızceler betahgc değerime bakar mısınız