Oncelikle selamın aleykum arkadaşlar konuyu okuduktan sonra hadi yoksa, bizi kandırıyosundur, parayı yiyceksin tarzı yorumlar yapıcaklar lutfen tarayıcıyı kapatıp cıksın oyle insanlar parası bana gore parası tatlı sırtı pek oldugu surece sadece kendini duşunen insanlardır tabikide kimseyi buna zorlamıyorum ama herkez boş beleş işler icin milyarlarca para yatırıp belirli siteleri zengin ettiler bu gune kadar dun mahalle sohbetlerinden bi abim aradı boyle boyle birisi var emekli maaşı alıyor inşaatta calışırken sakatlanmış 2 cocuğunda otizm hastalığı var eşi temizliğe gidiyor eski bir gecekonduda yaşıyorlar dedi boyle boyle anlattı acıkcası benim icim acıdı dolapta duran eski telefonu sattım 600 ordan aldım paypaldada 400tl para vardı onu bankaya attım 200tlde ben koydum 1.200 tl para topladım sohbetten abilerde elbise-yiyecek-para felan ayarlamışlar kısmetse haftaya pazar beraber gidip eşine teslim edicez abiye teslim etmek istemedik eşi ve cocukları karşısında mahcup duruma duşeceğini duşunduk ben eş dosttanda aldım sizlerde 3-5 bişey katkımız olsun derseniz ufak buyuk tum paraları kuruşu kuruşuna teslim edicem dediğim gibi boş yorum yapıcaklar yorum yapmasın şimdi 1-2 dandik arkadaş cıkıp diyicek foroğraf cek ailenin ben nasıl gidip fotoğraf cekiyim bu insanlar sergilik bir urunmu,evleri muzemi resman hayvan muamelesi yapmaktır bu onlardan senin benim gibi insan saten evdeki amcanın haberi yok mahcup duruma duşecegini duşunduğumuz icin şuan tum paraların toplandığı bir yerde 7 milyar para toplandı yiyecek icecek - ev tadilatı - ev urunleri - cocukların tedavı masrafı felan bu paralarla karşılanıcak dediğim gibi paypal hesabınızda boşa duran 1-2 lira sizi zengin etmez yinede kimseyi zorlamıyorum corbada tuzum olsun diyenler icin paypal.me bağlantım aşşağıda karta cekip toplanan paraya kuruşu kuruşuna katıcam iyi forumlar.
PayPal.Me/burak8181
(Ankara Pecenek Tarafında Olan Arkadaşlar Ozel Mesaj Atsın Kahvede Toplanıyoruz Sohbetler İcin Alışverişde Felan Gelebilirler)
2 Engelli Cocuğu Olan Sakat Aileye 3-5 Bişey Katkımız Olsun
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- 2 Engelli Cocuğu Olan Sakat Aileye 3-5 Bişey Katkımız Olsun