Merhaba arkadaşlar aklımda bir kac duşunce ve plan var bunları sizede soyleyeyim acıklayayım yorumlarınız benim icin onemli .
Bugun bir arkadaşımla goruştum arkadaşım site ve seo işlerinde cok iyi . Bir site acsam icini kendini duzenleyecek kısa bir surede . Ve seo işlerinde cok iyi . Bana dediği guzel bir site acsam rahatlıkla 1-2 hafta ilk sayfaya cıkartırım diyor .Kendisini bu kadar geliştirdiğini bilmiyordum. Onunla "YouTube&Web Sayfası" calışması yapmak istiyorum.
Nasıl mı olcak ?
Ben bir tane gameplay tarzı kanal acacağım youtubeye . Ornek tom and jerry game videosu atıcam . Sitede seo işlerini tamamladıktan sonra bu videoyu siteye gomcem. Site ilk sayfada seosu yuksek boyle herşeyi tam olacak . Siteye girdiklerinde gorecekler videoyu izleyecekler . Site sadece 1 icerik ustune olmayacak 10-15 gameplay kategorisi ustune olacak . Bu şekilde yuksek hit alabilir miyim videolara ? Zaten hit gelmeye başladıkca aboneler kendiliğinden gelecek . Ve kanala surekli gameplay videoları atacam . Sizce bu işe yarar mı ? Videolar sonucta yuksek index alcak . Hem videolar youtubede ust sırada olacak . Hemde googlede site ust sırada olacak .
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar .
Youtube videoları ust sıraları cıkarma ve cok iyi index aldırma fikrim
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Youtube videoları ust sıraları cıkarma ve cok iyi index aldırma fikrim