Merhaba arkadaşlar, spamın durumu hepimizin bildiği gibi icler acısı,reklam krizi, kazansak bile kazandıgımızı alamama durumları vs. O yuzden spam bir yana hem kendim uygulamak hemde ticaretini yapmak uzere boyle bir girişime yoneldim.

Olay şundan ibaret, bana bir konu veriyorsunuz (yada bana bırakıyorsunuz size kalmış, fikir cok yani) bende size ornekteki gibi ingilizcesi, gorseli muzigi vs. herşeyiyle tam şekilde videoyu teslim ediyorum. Ucret olarak, ortalama 5-6 dklık icerik icin 7.5 TL gibi bir fiyatı baz aldım, fakat bu baz durumuna gore en az 2 video siparişinden sonra işbirliğimiz başlıyor, her video icin ayrı ayrı ugraştıgım ve fiyatı herkes faydalansın diye duşuk tuttugum icin boyle yaptım, umarım hoşgorursunuz.

Kazandırırmı derseniz, yani umut tacirliği yapmak istemem ama yaşadıgım tecrubeyi soyleyeyim. Gecen seneyi hatırlayanlar varsa gene boyle bir zor surecimiz olmuştu. O donemler yapmıştım 2-3 ayda ortalama asgari ucrete kadar yukselmişti, eğer bırakmasaydım belkide bugun spam yapmazdım, şimdiki gibi kapananı odememe olayı fln yoktu cunku, şimdi cok kazanıp hic alamamaktansa daha az kazanayım ama alabileyim mantıgı agır bastı.

Durum bu şekilde, iş yaptıkca referanslarımı buraya ekleyecegim, eleştiri ve onerilerinize acıgım, teşekkurler

Not: videoda ufak hatalar var, sadece mantıgı gosterme amaclı yaptıgımdan duzeltmeye gerek duymadım