Merhaba hanimlar aranıza yeni kadildim sırf kadınların sesi olmak icin biraz uzun ama lutfen dıkkatlice okuyun kasım12 2019 da hamile oldugumu ogrendim sonra ıkılı testim sınırda cıktı karnimdan su aldırmamı istediler aksilik cıktı duşuk tehlikesi var dediler yapmadım 3taramamda aynı şekildeydi yine su aldırmadim sonra sevket yılmaz hastanesi perinatoloji bolumune gittim dr kaan pakay bana benegimin beynınde su topladıgını ve bebegimi aldirmami istedi ben vazgecmedim istemedim allah buyuk dedim aldirmadım bi yandanda bursadaki diyer hastanelere de gittim ama bir sonuc alamdim hep goz yaşi cok agladim sonra eski doktorum raşat şaya doruk hastanesine gittim oda aynısini dedi hatta dovsedromu dedi ben vazgecmedim allah buyuk dedim gordugum herkesten dua istedim agladım şuktettim namazımı kıldım rabbimden hic umudumu kaybetmedim 35+6 haftalıkken kontrole gittim ve sezeryana alindim ilk sordugum bebegim iyımi cok şukur bebegimi kucagıma aldim ve ıyı maşallah

ve kendime gelır gelmez yazmak istedim 10 gun oldu bebegim ben hamileyken hep kadınlar kulubunde butur yazılar arar durırdum okurdum bazi yazilarda okudugumda aglardim bazıları da yazdıgında bir umutla tesellı olurdu buraya yazmamın sebebi doktorlar ne derse desin bebeginizden vazgezmeyin