Merhabalar ;

13+5 haftalik hamİleyİm hamİlelİk sirasinda kucuk azi dİŞİmde cok Şİddetlİ bİr aĞri hİssetİm ve bunun ustune kadin doĞumcum İle goruŞerek dİŞ hastanesİne gİttİm. DİŞ hekİmİ kanal tedavİsİ yapilacaĞini belİrttİ İlk seansta sİnİrlerİ aldiĞini curuĞu temİzledİĞİ ve İlac koyduĞunu belİrttİ. Uc dort gun sonra tekrar caĞiracaĞini ve dİŞİ kapatacaĞini belİrttİ. İlk seanstan sonra uc gun cok Şİddetlİ aĞrim oldu hİc bİr Şekİlde gecmedİ aĞrim İkİncİ seansa gİttİĞİmde dİŞte İltİhap olabİleceĞİnİ hamİle olduĞum İcİn fİlm cektİrmedİĞİnİ dİŞe gelen İltİhaplari bu Şekİlde seans seans temİzleyeceĞİnİ belİrttİ.pansuman yapip İlac koyup İkİncİ seansim da bİttİ fakat bİr gun gecmesİne raĞmen tekrar gecelerİ cok Şİddetlİ aĞrim oluyor. Yuzumde ŞİŞlİk meydana geldİ yanaĞima elİmle dokunamiyorum. Kanal tedavİmİn tamamen bİtme İŞlemİnİn de doĞum sonrasi olacaĞini belİrttİ fİl cekİlİp gercek dolguyla ozaman dolduracaĞini belİrttİ. Yapilan İŞlemler doĞrumu sİzce bu Şekİlde aĞrim hİc dİnmİyor hamİle olduĞum İcİnde cok korkuyorum İlac kullanamiyorum.İltİhap bu Şekİlde temİzlenebİlİr mİ? Ne yapacaĞimi bİlmİyorum yawruma bİr zarar gelmesİn bİr Şey İstemİyorum