Merhaba kızlar ben 1 bucuk senedir evliyim.Daha yeni evliyim ama cocukları cok seviyorum ki bebeğimin de hemen olmasını istedim ama istediğim gibi olmadı bundan 3 ay once ozel hastaneye başvurdum hem adetim gelmiyordu hem de cocuğum olmuyordu neyse hala adetim oldu yumurtlama buyutmek icin klomen hapını verdi doktorum yumurtam doktorun istediği gibi buyumuş 1 gun sonra catlatma iğnesiyle yumurta catlatti ilişkiye girdik tamam tuttu dedim ama tutmamış dış gebelikmis surekli kan verdim duzenli artış olmadı kanamayla dış gebelik kendiliğince sonlandı 3ay boyunca yılmadık usanmadik denedik ve denerken de 7 kilo verdim zayıflama cayiyla ve adetim duzenli oldu bu ay 15 gun gecikti evde test yaptım cift cizgi cıktı ama 1 hafta bekledim değerler iyice yukselsin diye dun sağlık ocağında kan testi verdim beta hcg 1374 cıktı 4 haftalık hamilemisim bugun horman testi verdim yine sağlık ocağında yarın cıkacak cuma gunu de ozel hastahanedeki doktoruma gitcem.Allah buyukku dualarımızı kabul etti inşallah Bi sorun cıkmadan hamileliğim surer ve kucağıma sagliklica bebeğimi alırım.İsteyen yıllarca uğraşan butun herkese bu duyguyu yaşatsın.Tam umidimi kaybettiğimde geldi.UMİDİNİZİ KAYBETMEYİN..