herkese selam forumda yararlı olabılmek ıcın hamılelıge vesıle olduğunu duşunduğum seylerı paylaşacağım. Yaklaşık 2 aylık #hamileyim bu gunlerı cok bekledım. Oncelikle uc ay oncesınden yumuşatıcı camaşır suyu c.if tarzı deterjanları şampuan krem rollon degısıklıklerımı yapmaya başladım bunun sebebı de tenımıze değen yahut soludugumuz deterjan vs urunlerın yarım saat ıcınde tum vucudumuza ulaşması, ozellıkle WC yemızlıgınde deterjan kullanırsak ısrar buharı ıle rahme kımyasalların dolduğunu yumuşatıcı ve camaşır sularının bagırsaklarda vıtamınlerın sentezını onledıgını ogrendım doğala yoneldim temızlık ıcın karbonat sırke lımon tuzu kullandım hala da kullanıyorum zehırsız yaşamı cok sevdım vıtamın takvıyelerımı sadece doğal yol ıle almaya başladım paketlı gıda un şeker market tuzu kullanmadım buna ek olarak gebelıgımı ogrendıgım ay arı sutu bal polen propolis karışımını esım ıle bırlıkte kullandık o ay beslenmeme kahvaltılarıma daha cok onem verdım Karatayın da dedıgı gıbı ekmek yerıne cığ kuruyemıs tukettim o ay ayaklarımı hep sıcak tuttum cok sıcak olmasına rağmen. Nıhayet mucizem geldı

benım yaşadıklarım bu sekılde ıdı hatta #bhcg hızla arttığı ıcın dr ıkızden şuphelendi fakat mınıgım tekmıs

darısı tum anne olmak ısteyenlere.. henuz hamılelıgı kadınlar kulubu profılıme nasıl ısleyecegımı bılmıyorum

İnşaallah umut olurum.