Başlık uzun ama konum hepsini iceriyor.

Duşukten 6 ay sonra tekrardan denemelere başladık. Ovulasyon testi kullandım ve fark ettim ki soldan yumurtladigimda yumurtlama zamanı sol tarafimda bobrek ağrısına benzer ağrı , kasik ve bacak ağrısı oluyor.
Bu ocak ayında soğan kuru uyguladim ama bebek icin deneme yapmadık ( gecen sene kanamam cok olduğu icin korktum. Kurden mi oldu acaba diye şuphe vardi aklımda)
Şubat ayında corekotu-tarcin-bal kuru uyguladim. Yumurtalarımda sıkıntı yok diye biliyorum. İnşallah yanlış bı şey yapmadım

Şubat ayında adet bitimi 2 gun ilişkim oldu. Yani yumurtlamadan en son 3 gun once ilişkim olmuştu. Ne yumurtlama zamanı ne sonrası ilişkim olmadı. Yani yumurtlama zamanı kacmıştı. Ayrıca zaten sol tarafimda ağrı olmuştu.
Bu ay da olmadı deyip her zamanki gibi kısa sureli ağlama ritueli yaşadım. (2,5 senelik evliyim yaş 31)
Adetime 4 gun varken sulu kahve diyebileceğim akıntılarım oldu. Camaşırımda goruyordum. Adet oncesi genelde olur normaldir. Başka bir belirti yok. Ne goğus ağrısı ne sık idrar vb. Adetime 2 gun var. Bu sabah ilk ovulasyon testi ardından gebelik testi yaptım. Fotoğrafı bırakıyorum. Belirti yok, soldan yumurtlama olduğunu duşunuyor, zamanı kacırdığı halde niye test yapıyor diye bilirsiniz. Ama nedense icime doğdu hissediyorum sanki uzun suredir.
Yani arkadaşlar eğer hamileysem kist falan değilse olmiycak, olması imkansız dediğim bir ayda oldu.
Sizlere umut olması icin yazdım bı postu. Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah.