Hasan Dayı
Bir koyde tek bir televizyon varmış ve hasan dayının evindeymiş. Birgun televizyon izlerken Eceviti gormuş butun koyluler. Hasan Dayı 'ulan hayırsız sen benim elimde buyudun demiş'.Koyluler inanmamış buna.Hasan Dayı ispatlamak icin onları ankaraya goturmuş.Ecevit Hasan Dayıyı kapıda gorur gormez eğilmiş elini opmuş.Koyluler dumur olmuş tabi.Aynı olay Suleymen Demirel de de yaşanmış ve birgun yine otururken Bill Clinton cıkmış televizyona. Hasan Dayı 'buda benim elimde buyudu demiş .'Hep beraber Amerikaya gitmişler Hasan Dayının kanıtlaması icin.Sekreter sadece bir kişinin girmesine izin wermiş.Hasan Dayı girmiş.Birkac saat gecmiş.O arada Michael Jordan ziyarete gelmiş. Ona demişlerki sen uzun boylusun yukarıdaki pencereden bak icerde ne olduğunu bize anlat.Sormaya başlamışlar'kac kişiler?'.Beş altı kişi var demiş.'Peki kimler var?' diye sormuşlar.O da 'valla biri Hasan Dayı da diğerlerini tanımıyorum 'demiş
Bektaşi
Bir gun uc bektaşi yanyana namaz kılıyorlarmış.Birinin başında arı dolaşmaya başlamış.
"Yahu cekil başımdan namazımı bozacaksın."demiş Bektaşi.Yanındaki de
"Konuştun namazın bozuldu"demiş.Ucuncu Bektaşi ise
"Neyseki size uyup konuşmadım.Yoksa benim namazımda bozulacaktı".demiş.
TETRIS
Temel bir gun arkadaslarini bir evin catisina cikarmis.Sonra kendisi asagi inip sirayla: "Sen sag elini kaldir atla,sen sol elini kaldir atla,sen iki elini de kaldir atla"demis. O sirada yoldan gecen bir adam merak edip Temel'e yaklasmis. "Afedersiniz ama az once napiyordunuz?" Temel:"Tetris oynuyordum".
Guzel Mazeret
Surucu dikiz aynasında kendisini izleyen polis aracını gorunce kacabileceğini duşunup gazı kokler. Ancak polisi silkeleyemediğini gorunce pes ederek kenara ceker. Polis arabadan cıkıp surucunun yanına gelir ve sorar:
-Arkadaş, cok yorgunum. Bana mantıklı bir mazeret gosterirsen seni bırakıp gideceğim.
Surucu duşunur ve yanıtlar:
-Karim gecen ay beni bir polis icin terk etti. Aynada polis aracını gorunce, kactığı polis onu bana geri getiriyor sandım.
-Pekala, gidebilirsin.
.
İyiki kalkmışım
Temel bir gece uyurken yataktan duşer. Kalkıp tekrar yatar. Ancak 10 dakika sonra tekrar duşer.
Bunun uzerine tekrar yatağa yatmak uzereyken icinden:
- "Ulan ilk duşuşumde iyiki kalkmışım yoksa uzerime duşecekmişim." der