Kızlar merhabalar, bemde hamilelik isteyip ama bir turlu olamayınca psikolojisi bozulanlardandım surekli neden olmuyor, nicin olmuyor diye kendi kendime stres yapıyordum, her ay 12-13 yumurtam olmasına karşın bir turlu olmuyordu, eşim sperm testi yaptırmak istemiyordu, 9 aydır istememe karşın stres yapmıştım, 1 şubatta yine regl oldum, doktora gittim, doktor hanım yumurtalarıma tekrar baktı ve stresten sadece toplamda 7 yumurtam vardı, aşılama ya da tup bebek duşunur musunuz dedi, eşimle konuşmam gerektiğini soyledim, o zaman bu ayı boş gecmeyelim hemen femara ilacını başlatalım dedi, tabi ben umutsuzdum 7 yumurtayla olmayacağını duşunuyordum ama en azından bu ay duzenli sağlıklı besleneyim diğer ay daha cok yumurtam oluşsun diye duşundum, doktorun verdiği femarayı Sabah akşam 5 gun boyunca kullanmaya başladım. Bunun yanında boş durmadım, clife macunu sabah akşam kullandım, saracoğlunun incir kurunu uyguladım, birde hayıt otu suyunu sabah akşam bir fincan icmeye başladım, hergun folik asit, b12 ve balık yağı ictim, gunluk 1 saat yuruyuşu ve bol su icmeyi hic ihmal etmedim, ozellikle yuruyuş cok onemliydi, sabahları mutlaka 1 tane haşlanmış yumurta yedim, eşime de proxeed alıp sabah akşam iciriyordum tabi ona bir de cakşır suyu icirttim sabah akşam. yumurtlamama 5 gun varken doktora gittiğimde doktor yumurtamın 15 mm olduğunu catlama gunune kadar kendiliğinden catlayacağını soylemişti, bende ovulasyon testiyle takip ettim cift cizgiyi yakaladığım gun ve ertesi 3 gunu değerlendirdik, normalde regl tarihim 28 şubattı ancak ben 23 şubatta sabaha karşı ruya gormuştum, ruyamda test yapıyordum ve cift cizgi cıkıyordu bana hayırlı olsun hadi diyorlardı bende hayır ya bu testin bir ucuna su değmiş ondan bu kadar belirgin diyordum yok yok hadi hayırlı olsun dediler, gozumu actım daha 5 gun var ama erken gebelik testi yapayım dedim, testi yaptım ilk cıkmadı kenara koydum 5 dakika sonra tekrar teste Gozum ilişti elime aldım bi baktım silik cizgi, odanın icinde nasıl dort donduğumu bir ben bilirim, sonrasında duramadım yerimde hemen hastaneye koştum kan testi yapmaya, gidip gelene kadar elli defa erken gebelik testine bakıp bakıp durdum, eve gelince kan testi sonucuna baktım ve 7,96 yı gorunce oyle bir cığlık attım ki tum apartman sesimi duydu sonra hungur hungur bir ağlama istisnasız 2 saat ağladım, ertesi gun normal kaset testte de cıktı, dun kan verdim değer 65 olmuş, hala inanamıyorum sabah yine test yaptım ordamı minik mucizem diye inşallah dua edin haftaya keseyi gorup sonrasında kalp atışlarını duyalım, Benim bu ay yaptıklarım bunlardı inşallah sizlere de faydası olur diye yazmak istedim. Allah herkese bu duyguyu tattırsın, ben bu yaptıklarımın faydasını gordum inşallah sizlerde gorursunuz.