Merhaba ben buranın yeni uyesiyim ve burada bilgili insanların olduğunu bildiğim icin buraya geldim son care. Arkadaşlar 9 hafta once surtunmeli ic camaşırlı bir ilişki yaşadım sevgilimle lakin boşalma olmadı. İlişkiden 22 gun sonra da 6 gun gecikmeli kanama gordum. Gecikme olunca da iki tane idrar testi yaptım ilişkiden tam 19 gun sonra falan ikisi de negatifti. Neyse sonra kanamam geldi tabii Bu kanamanın ilk 2 gunu normal ağrılı sancılı ve yoğun kırmızılı gunde 2 3 ped değiştirecek kadar kanadı ve bu kanama boyle 6gun surdu. Muhtemelen o 6 gun gecikmem stresten ve korkudan oldu cunku panik atak hastalığım da var. Neyse bu ay tekrar panik atak korkusuyla beraber normal adet zamanımdan 3 gun sonra tekrar kanama gordum. Bu kanamanın 1 hafta oncesinde de tatlı tuzlu isteği arttı, kilom bir anda arttı, kasıklarım da ağrıyordu. Yine ilk 2 gunu ağrılı gecti ve yine yanı yoğunlukta kanama gordum. Fakat adetim bittikten sonra kasık ağrılarım devam etti sanki goğuslerim ağrıyordu karıncalanıyordu bu korkuyla ben artık her gun panik atak gecirmeye başladım artık hic bir şey yiyemiyordum midem bulanıyordu her şeyden. Adetim 33 gun surer normalde ve adet dongumun 20. Gunundeyim bugun sumukğmsu akıntı geliyordu 3 gundur. Karnım taş gibi semsert goğuslerimdeki o şişlik indi gibi ama sanki dikkatli de bakınca şişiyor gibi. Herhangi bir damarlaşma da yok. Psikolojik olarak mı yapıyorum bunu kendime nolur yardım edin. Cunku kafaya inanılmaz taktım kendimi hamile gibi goruyorum surekli korku yaşıyorum bu sefer midem bulanıyor sindirim sistemim duruyor. Lutfen herhangi beni korkuya duşurecek emin olmadığınız şeyleri yazmayın lutfen yardımcı olun.