Hayırlı akşamlar dostlar. Ben 23 yaşımdayım.. 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmuyoruz. Fakat bebeğimiz olmuyor ve gecen ay doktora gittim adetimin 3. Gunu muayene oldum doktor kan testi yapmadan bana kodlayarak yazıyorum dostnx ve inofccmbi diye iki hap verdi bunları kullan dedi. Ve bir ay sonra da progesteron testi yaptırıcaksın dedi yani yarın.. teste gideceğim hormon testi sanırım. Bu ilaclar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş diye duydum cok cok umitlendim bu ay. Ve adetime tam 6 gun var bu akşam test yaptım normal 5-6 ₺ olanlardan ilk 15-20 dk hic cizgi yoktu idrar kurumaya başladıkca once beyaz silik ve sonra yaklaşık iki saat icinde bildiğin ikinci silik cizgi oluştu. Dayanamadım erkenden test yaptım. Fotoğrafları yukleyeceğim sizce gebelik var mıdır? İlk yaptığımda ki hali ve ikinci halini yukleyeceğim.. şimdiden bildiklerini paylaşan destek olan kim varsa teşekkur ederim.. (bu arada ilk halini silmişim kızlar yok, bu şimdiki hali inanın gercekte daha pembemsi fotoğraf net cekmiyor otuz beş kere felan denedimmm ((( )