Bugun ben ve benim gibi birkac kişiye aynı şekilde mesaj gelmiştir. Mesajda "Bankamız politikaları gereğince ek para hesabınıza bloke konulmuştur." şeklinde. Enpara muşteri hizmetlerini aradığımızda, adam direk "Bu problem icin mi aradınız?" şeklinde donuş yaptı. "Evet." diyince de "genel bir problem olduğunu gun icinde duzeleceğini" soylediler. Ancak daha sonra tarafımıza yapılan donuşte tekrar, "Bankamız politikaları gereğince ek para hesabınız blokelenmiştir." dedi. Kendisine sabah problem nedeniyle bir hata olduğunu soylemiştiniz deyince de, "Sabah bize aktarılan bilgi o şekildeydi ancak bankamız politikaları gereğince ek para hesabınıza bloke konulmuştur." dedi.
Belirtmem gerekir ki; Kredim duzenli ve gecikmesiz odeniyor, kredim kartım yok. Aktif olarak kullandığım kart olduğu icin KMH da borc gibi bir durum soz konusu da değil. Adamlar "Bankamız politikaları gereğince." deyip, işin icinden sıyrılıyorlar.
Şikayetvar.com da bugun icin aynı konuda acılmış şikayetler var ve ardı ardına acılıyor da. Dikkat ediniz.
Kontrol icin;
https://www.sikayetvar.com/enpara
Durum sistem hatası olsun ya da olmasın enpara kartımızı bugun kapatmaya karar verdik. Sistem hatası nedeniyle ise parama el konuluyor. Hata olmadığı soylenince de el konuluyor. Bugun yarın bu adamlar KMH borcu olsun ya da olmasın ekonomi kotu ayağına yatıp, kalan kredi borclarınızın tahsili icin maaş hesabınıza da el konuldu diyebilir. Guvenmiyorum.
Enpara dikkat! Ek para hesapları blokeleniyor.
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Enpara dikkat! Ek para hesapları blokeleniyor.