Arkadaşlar sadece FORUM TR' ye ozel tamamen bana ait olan bir yazım. İlk ve Tek olarak frmtr de paylaşıyorum başka hicbir yerde bulamazsınız. Umarım beğenilir beğenilirse paylaşımlara devam sadece frmtr ye ozell
OZGECMİŞİM
Kesin bir bilgi olmamasına rağmen 24 Temmuz’u 6 Şubat’a bağlayan sabah dunyaya geldiğim soyleniyor. Ama bu kesin değil. Bana sorarsanız ezelde vardım ebediyette de olacağım. Ayrıca evrim halkasında onemli bir yere sahibim. Tarihcilerin uzerimde yaptıkları Karbon 74 metoduyla annemin AFRİKA DERE KURBAĞA’sı, babamın da bir MAMUT olduğu anlaşıldı. ( Ben babama cekmişim galiba ) Yani melezim.
Bir aile kavgasında babamın, annemi ezerek oldurmesi hem de benim gozumun onunde oldurmesi, cocukluğumun tutuk, hayatımın anlamsız gecmesine neden oldu. Bu nedenden dolayı yazıya başladım. Tabi o zamanlar kalem bulunmadığı icin bir şeyler yazamadım. Ta ki Mısır’da Civi Yazısı bulunana dek. O donemde, o zamanın yeni, bu zamanın eski Mısır Tanrısı RA’ya yazdığım “RERERERARARA” adlı şiirle buyuk un kazandım. Yanlış okumadınız “UN” kazandım, “UN” değil; cunku o zaman un diye bir şey bulunmamıştı. Daha sonra Turk bilim adamı EMİNE UN, unu buldu ve soyadını verdi. Yani UN’u bulmuştu. Ama o zamanlar UN olmadığından boyle başarılı işler yapanlara “UN” verilirdi ve benim de UN’um giderek arttı diyerek bu paragrafı da kapatıyorum.
Olgunluk eserim diyebileceğim eserimi de ilk goruşte aşık olduğum Cleopatra’ya yazdığım Alp Er Tunga Sagusudur. Birazını yazayım:
Alp Er Tanga Giydi mi ?
Tanga araya kactı mı ?
Tangasız G.t kaldı mı ?
Şimdi sctık demektir.
Aşk harbiden mantıksızlıkmış ha. Neye aşık olmuşum, neye şiir yazmışım…
En heyecanlı yıllarımı Ortacağ’da yaşadım. Bilirsiniz Ortacağ’da Ronesans’tan once din adamları cok etkiliydi. Hatta bilirsiniz Cennet’ten arsa bile satılıyordu. İşte ben de Cennet’e arsa Satan bir kurumda tahsilat memuru olarak calışıyordum. Para işlerine bakıyordum. Ta ki.. Jandarma’nın işyerimize yaptığı ani baskında yakalanmamıza kadar… Daha sonra mahkemeye cıktım. Hakim idamıma karar verdi. Ama hakime yazdığım "SENDEN COK VAR" Adlı didaktik, erotik karışımı şiirimle idam cezam, para cezasına cevirildi. Artık nasıl bir şiirse adamı ipten alıyor.
Bu kadar sacmalama yeterli sanıyorsanız yazının devamını okuyun derim. Cunku idamdan kurtulduktan sonra Rusya’da Sovyet Rejimini kurdum. Daha sonra anaokul arkadaşlarım CHE, NİETZCHE, SNAPP DOG ve KİBARİYE ile siyasete yeni bir soluk getirmek amacıyla BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ’ni kurduk. Pek tutmadı ama olsun.
Offf be amma cok şey yapmışım ha… Ben bile bu kadar olduğunu bilmiyordum. Şu anda ise huzurlarınızdayım ve gayet mutluyum.
Hepinizin dudaklarınızla kulaklarınız arasındaki mesafenin daima kısa kalması dileğiyle…
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- FRmtr'ye Ozel sadece Frmtrde paylaşıyorum bana ait komik bi yazı..