Merhabalar arkadaşlar.. ben 1 yıllık evliyim ve ilk gunden bebiş istiyorduk ama olmuyordu. 7.ayimda Dr gittim ve oğrendim ki lh hormonum yuksek olduğundan yumurtalıklarım catlamiyormus neyse o ay klomen den sonra ovitrelle vuruldum ama başarısız oldu maalesef 4 ay bekledim Dr gitmiyecem dedim ve internetten araştırdım hangi kurler icilmeli diye. İncir ve havuc kuru karşıma cıkınca hemen yapıyım dedim. 25 gun ictim sonra bıraktim. Bu sefer adetim gecikti bende hic test filan yaptırmak istemedim hayal kırıklığına uğrarim diye... Nerdeyse adetim 20 gunu gecti ve eşim test getirdi eşimin zoruyla yaptım testi....... Sonuccc pozitif şuan 9haftalik hamileyim rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Cocuğu olmayanların kucağı boş kalmasın.. bu kuru sizinle paylaşmak istedim benim gibi cocuğum olmuyor diyenler gorup Bilgi sahibi olsunlar diye.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.