Skype uzerinden attığı mesaj madem boyle bir şey yapacaksın gelip konu acsana ne oyle skype uzerinden falan. İlk başta o kadar kişiyi toplayıp potansiyeli gorunce boyle bir karar verdiniz galiba.
hocam merhaba, ytparada gelen kutu hep %100, skypetan 480 okunmamış mesaj ve ekleme talepleri bulunmakta. Sorulardan okuduklarımın neredeyse hepsi konuda yazdıklarımla ilgili. Bu mesajı herkese atıyorum.. Foruma giremiyordum, tekrar girdim, baktım ki işi oğrenenler siteleri ve yontemi susleyip pusleyip para ile satmaya başlamışlar. İnanın cok şaşırdım. Skypetan cevap yazamadıklarım kufur bile etmişler. Parayla satanların yorumlarına bakıyorum herkes mutlu
iki şekilde para kazanılır, biri cok hızlı şekilde spam sitelerimiz ile. ikincisi , ozgunleştirdiğiniz ve sunucuya cektiğiniz almanca ya da ingilizce siteler ile.
biz spam olanı yapıyoruz. diğeri de cok kolay. hepsini anlatacağım. bire bir kurulum istiyoranız 1 blog kurup teslim etmek 220 tl. yani forumlarda ki ortalama rakamlar..
yine blog kurup spamdan dolayı hızlıca banlanmasından şikayetciyseniz, nasıl banlamadan uzun sure gidebilir ? bunun icin ne yapmak gerekir ? nasıl bir blog kurmak gerekiyor butarz bir blogda kurabilirim. bu diğerinden biraz daha farklı olacak. gunluk yarım saat uğraş ister ekstradan. gorseller konulara bolunur.
Yok ben ucret odemem diyorsanız actığım tum konuları tek tek okuyun. Sorduğunuz tum soruların cevapları orada mevcut. İnanın hic vaktim yok. Gunluk 2 saat ayırabiliyorum. Dediğim gibi ucretli kabul eden varsa bir kac kişiye onun kurulumunu yaparım. Onun dışında elimden geldiğince gunluk bir kac kişiye skype ve forum uzerinden sorularına cevap veririm. Tabi vereceğim cevap anlattıklarım icerisinde yoksa.
Ucretli satın almak istenler YT uzerinden PM atsınlar. ya da
[email protected] adresime mail atın. Neden ucretli diye sormayın, aslında cevabını biliyorsunuz. Bu yontem zaten kazandırıyor bu yuzden hic bir cıkar olmadan ucretsiz olarak anlattım. Ama surekli soru cevaplamak ya da forum icin kaybettiğim tum vakit, bana zarar olarak işliyor. Forumda bu işten para kazanmaya calışanlar ne zaman ucretsiz olarak yaparlarasa o zaman ben de tum işlemleri ucretsiz olarak devam edeceğim...
10 etti belki ama tekrar soyluyorum, tum yontemi ytparada adım adım anlattım. her şeyi soran ya da başksından hizmet alan arkadaşlar icin bu satışı yapıyorum. satış işi sistemin calıştığını , coğu kişinin kazanmaya başladığını ve buna emin olduğumu ispatlıyor.
db bulamayım yeni DB isteyenler diğer sitelerden farklı olmak isteyenler?
yeni tema isteyenler.
adsense ekleyemeyenler.
tum hepsini ben yapıp size hepsinden farklı ama aynı yontem ile yapılmış blogu kurup gondereceğim.ister blogger , isterseniz wordpress