Sevgili Takvim Sayfalarını Teker Teker Koparıp Seksek Oyunlarıyla Buyuyen KArdeşlerim;
Zat-us selamda carıklı manşetlerle Hoppidik yapan hademelerle buyuduk biz 89 gencliği,,,
Okul Başlamadan Sanayispordan Aldım lisansımı Tornavida ve İngiliz anahtarıyla.. İLmen de olsa Hadis etmiş bizim mayonezli kel kafalar.Zaten Haşin haşin yuruyen Paşa Ustalar Motoru indir bindir derken "ALİNİN KARNI ACIKTIIIIII" DİYESİ bile gelmiyordu...Fakat Sofraya oturdumu kakmak bilmiyordu Gappe... Davul sesleriyle birlikte doldurulan mazot pek bi bereketli gider diyen MAZOTCİ has kulaklarıyla davul sesini bir su gibi yalamıştır..Kemale Ermiş Oto elektrik ustası Motor ustalarıyla ENSEYE ŞAPLAK g.ote barnak geziyordu.. Ben ise bir koşeden olup bitenleri simit susamlarını yudumlayarak takip ediyordum apansızca..Fakat motor yağının tadını aldıktan sonra YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEEKK dedim ve sanayispora bende dahil oldum Motorcu Olmuştum Usta bana CIRAK ustubuyu getir Havamızı bulalım derken Bir derviş Cıkageldi Usta Benim motorun Kanatları bozuldu .. iki el at demeden Derviş Oğle namazını kılmak uzere seccadesini yere serdi Mahallenin ******i rahat durmuyorki Derviş e erik fırlatmaktan aciz aciz portakal fırlatıyorlardı.. İşte benim sevgili Kopek Duşmanı Civciv usulu selam veren Olumlu Arkadaşlarım olay bundan ibaret Vesselam Saygılarla... Hedebul Buse
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- MazotCi Tankeri İngiliz Anahtarıyla Kemale erdirdi!!