Merhaba, kızlar biraz uzun olucak ama nolur bana akıl verin cok sıkıntıdayım. ben 8 aylık hamileyim. Bu aya kadar eşimle haftada bir 10 gunde bir nadirde olsa bazen 2-3 gunde bir birliktelik yaşıyorduk. Bazen ben istediğimde o hayır diyordu nedenini sorduğumda bana korktuğunu bebeğe zarar geleceğini duşunduğunu soyluyordu. Ama ben bunun olmayacağını soyledim gerekli yazılar okudum ve videolar izlettim ve ici rahatlamış normale donmuştuk. Ama bu ay tuhaf bi şekilde benden uzaklaştı. Bana dokunmuyor ben yatakta ona sadece sarıldığımda bile hemen rahatsız oldum diyip donuyor uzaklaşıyor. Yada sabahları sarılmak istediğimde ona dokunmamla yataktan fırlaması bir oluyor. Bu cok zoruma gitmeye guvenimi kırmaya başladı. Dayanamayıp neden beni istemediğini ve uzaklaştığını sordum bana donem donem onunda canının istemediği zamanlar olabileceğini soyledi ama biz 2 yıldır beraberiz ve hic boyle bi donem olmadı aksine hep cok isterdi benden istekli olurdu. Neyse ben sordum benden kaynaklı olup olmadığını bana ‘seninle alakalı değil benimle ilgili ’ dedi. Ben biraz daha sabrettim ama aynı soğukluk devam etti. Evde iki yabancı gibi olmaya başladık. Dayanamayıp tekrar sordum bir sorunun var mı bana anlatmadığın bir problemin var mı bana sarılmıyosun kacıyosun ben sarıldığımda aniden uzaklaşıyosun sana zorla bir şey yaptıracak değilim ama 2 senedir beraberiz birbirimizi tanıyoruz sen boyle hic yapmadın dediğimde bana bağırıp cağırdı kendi kendi kendine olay yapıyosun yok bişey diye. Ama bir oncekinde problem bende diyen adam bu sefer hicbişey yok kendi kendine kuruyosun sorma artık demeye başladı. Ne yapacağımı şaşırdım kimseyede akıl danışamıyorum lutfen bana yardım edin.