Hanımlar merhaba..
Hepimizin tek derdi sağlıklı bir bebek sahibi olmak.Ne yazıkki bircok soru işaretiyle dolu surecler bazen hayal kırıklıkları bazende sevincler yaşıyoruz.Tecrubelerimizi yaşadıklarımızı paylaşmak birbirimize umut olmak adına başlık actım umarım faydalı olur.
Ben şubat ayında gecikme yaşayarak hamile kaldım.oğrendikten 1 gun sonra sancı ve kanamayla kimyasal gebelik olarak duşuk yaptım.sonrası malum denemelere devam Bu ayda cok duzenli cinsellik yaşadık son birlikteliğin ertesi gunu bulantı baş donmesi kusma baş ağrısı soluğu drda aldıkher ihtimale karşı test yaptılar ama erken olduğu icin sonuc negatifti.normalde 28 gunde olurum bu ay tuhaf bişey oldu sol kasığımda batmalar seğirmeler hissettim hamilelik belirtileride vardı gecikmeden sonra 33. Gunde aniden başlayan şiddetli bi sancı ardından normal adet gibi kanama oldu birden 2 gun cok şiddetli sancım oldu ama kanama yoğun değildi.ama işin tuhafı ben kendimi hamile gibi hissediyorum Cunku hic regl belirtileri yaşamadım bu ay sivilcem cıkmadı goğsum şişmedi oncesi sancım kahve akıntım olurdu olmadı aynı gecen hamileliğim gibiydi pat diye bi sancıyla noldu bilemedim.Benzer şeyler yaşayıp hamile olanlar varmı yada ustune gorenler nasıl oluyor lutfen yardım edin yoksa kimyasalmıydı yine pazartesi gidicem dr a kafam bi milyon