Kızlar daha yeni oğrenmiş bulunmaktayım bugun doktora gittim beta hcg 1130 civarı cıktı ama keseyi goremedik. İki gun sonra tekrar gidicem inşallah bir sorun yoktur gorenlerin duasını istiyorum şuan konuşmak icin erken ama bu konuda cokca mesaj yazmıs konu acmıs biri olarak sevincimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim. İnşallah sağlıklı ilerler...

1 senedir bebek istiyorum. Cok yıllarca doğum kontrol hapı kullandım surekli doktora gittiğimde bir sorun yok kullanmaya devam et denilmişti. Ne zaman bırakmaya kalksam adetim asla duzelmiyor sancılarla acilde buluyordum kendimi. sonra evlendim okul oldugu icin istemedim ve karar verdik bıraktım.

İlk ay kesin hamilelik belirtileri gecikme vs hatta aşerme bile yaşadım o zamanlar cok da hemen olsun diye duşunmuyordum ama yinede beklentim vardı. Tecrubesizlik de vardı. Bir ay iki ay derken ucuncu ay doktora gittim. Pko teşhisi konuldu. İnofolic kullandım soğan suyu yaptım. Hemen tedaviye başlamak istemedik.

2 3 ay da oyle gecti. Yine olmayınca klomene başlamaya karar verdik ama her gittiğimde ya receteyi yazmayı unuttu doktor ya da ben eczanelerde bulamadım alamadım. Surekli bir aksilik. Sonra işe başladım doktora gidip gelmeyi kestim. Tamamen bitkisel kurlere dadandım. Tabi bu esnada tsh prolaktin vs hep olması gereken duzeydeydi.

Pko da olsam adetim her ay gelirdi. Max 35 gun icinde olurdum. İki ay once bu sure uzamaya başladı. Arkadaşımın ısrarıyla test yaptım negatif.
Sonra artık doktora gitmem gerekiyor diyerek kadın doğuma randevu aldım. Orda bir sorun gozukmediğini soyledi. Ama tsh 10 cıkmıştı. Dahiliye bolumunden randevu aldım ve levo...25mg isimli ilaca başladım. Testere dişli aslanpencesi ve civan percemi ictim. Doktor bu şekilde cocuk olmayacağını yine de korunmamı soyledi. Arada kacaklar oldu. Dikkat etmemiştim asla umidim yoktu.

Yaklaşık bir bucuk aydır bu ilacı kullanıyorum. Bu ay yine adet olmadım. Hep demekki işe yaramadı diye duşunuyorum. Bu esnada yapmamam gereken ne varsa yaptım. Koltukları cekip temizlik yer duvar halı silme ağır ağır cantalar valizler taşıma ne ararsan... Sıfır ihtimal

Haftaya eşimin randevusu vardı. Ona da baktırmak istedik. Bende ilacın etkisini oğrenmek icin dahiliyeden ve klomene başlamak icin kadın doğumdan randevu aldım. Gitmeden de eşim test almıştı onu yapayım dedim.
İlk test bozuktu. T var C yok. Allah Allah artık yetti gari bu ne sacmalık dedim oturdum. Aradan yarım saat gecti. İkinciyi de yaptım. Yapar yapmaz iki cizgi de cıktı. Elim ayağım titriyor başladım ağlamaya. Ben şimdi hamile miyim yani?

Sonra bu da kesin bozuk diyerek iki test daha yaptım hepsi pozitif. Hep o cizginin oluşmasını gormek icin beklemiştim. Sonrası Sarılmalar ağlaşmalar. Hala algılamış değilim aslında daha cok korkuyorum.

Belirti kısmına gelirsek;
Bu zamana kadar her belirtiyi farklı zamanlarda yaşadım. Hic belirti olmayan zamanlar da oldu. Ama sonuc sıfırdı. Kafama cok taktıgım yada hic takmadıgım zamanlar oldu. Son bir iki aydır takmıyordum. Takmamak değil de bıkmıştım artık. Hevesim kacmış umutsuzdum. Ama bu ay hic beklemiyordum gercekten. Adetimin 40. Gunu ve ben yeni test yapıyorum. Ama doktor gec dollenme oldugunu soyledi.
Hicc bir şey hissetmedim. Hissetmiyorum. Ne adet ne gebelik belirtisi yok. Karnımın altında şişkinlik vardı wcye cıkamıyordum. Bu sayılırsa bitek bu var.
Cok uzattım affedin. İnşallah sağlıklı devam eder. Gecen haftalarda cocugum olmuyor konularına yazarken bu hafta hamileyim. İnşallah derdimi paylaşan herkese nasip olsun