Kulotsuz gezseydin

Yeni evli cift sabah uyanırlar ve yatakta muhabbet başlar. kadın sorar kocasına:
-ya senin ayakların neden bu kadar buyuk?
-cocukluğumda cok yalın ayak gezdim de ondan.
-peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-cocukluğumda hic şapka giymezdim de ondan.
Kadın, bir sure duşundukten sonra:
-vah vahh! ne olurdu cocukluğunda biraz da kilotsuz gezseydin.

Ayse balkonda

Kari-koca tatil gunu evde televizyon seyretmekten sıkılmıs, yatak odasina gecmeye karar vermisler.... ama ne mumkun.....7 yasindaki oglan evde.....
Oglum, hadi biraz sokaga cik, gez, oyna! ıhhhhh. ısrar faydasiz. afacanin sokakta gozu yok.
- oyleyse, diyor baba, annenle ben odamiza gecelim, sen de balkona. etrafta neler olup bitiyor, yuksek sesle bize rapor et !
Oglan biraz miziklanmakla birlikte caresiz balkona geciyor. bizimkiler de yataga.
Ve afacan canli yayina basliyor:
- su an bizim sitenin otoparkina yabanci bir arac park etti. simdi de aygaz arabasi sokaga giris yapti. yasli bir kadin markete giriyor......
Kisa bir sessizlik...ve rapora devam:
- yan komsumuz ahmet bey amcayla karisi necla teyze yatak odasinda sevisiyorlar. yataktakiler sok vaziyette.
Baba sesleniyor:
- oglum, nereden cikardin simdi bunu ?
- hicc. kucuk kizlari ayse balkonda dikiliyor da.

Aksi kadin

Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen saga cekmiş ve polis gelmiş: "buyrun memur bey?"

"beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz"
"yok efendim sadece bip yaptı, ben de sarji mi bitiyor diye baktım" karısı lafa atlamış:
"aaa yapma hayatım.. yarım saattir ortagınla iş goruşmesi yapıyodun telefonda"
Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş:
"beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???"
"memur bey takmıştım ama sizin geldiginizi gorunce durduktan sonra cozdum"
Karısı yine atlamış: "aman şekerim sen de o kemeri hayatında bi kere taktın mı acaba...."
Adam kadına bi tane patlatmamak icin kendini zor tutarken;polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee... -"beyefendi bakar mısınız sag sinyaliniz de kırık"
"aaaa.. kırık mı?? sabah yola cıkarken kontrol ettim kırık diildi...yolda oldu galiba, hic de farketmedik" karısı cenesini tutamamis yine:
"amma da attın kocacıım, sana 3 haftadır soyluyorum artık şu kırık sinyalin icabına baktır diye....."
Adam en sonunda dayanamamış bagırmış:
"bana bak sen susucak mısın cakıcam şimdi suratının ortasına!!"
Polis kadına sormuş: "hanımefendi eşiniz size hep boyle mi davranır?"
Kadın cevap vermiş:
"yok canım....sadece alkollu oldugu zaman"

Gizli cekim

Temel parasızlıktan şikayetcidir.bigun yanına dursun gelir.dursununda durumu baya iyidir.temel sorar:ya dursun bu paraları nasıl kazanıyosun?
Dursun cevaplar amerika da fıstık gibi hatunlarla birlikte oluyorum,bana hatun başı 100dolar veriyorlar.istersen senide gotureyim,der.temel kabul eder ve hemen amerikaya ucarlar.bi otele goturur dursun temeli.temel cıkar odasına.bi sure sonra sarışın guzel bi hatun gelir ve birlikte olurlar.sabah olunca otel gorevlisi temele 100dolar verir.ikinci gun esmer guzel bi hatun gelr temelin yanına.gene birlikte olur ve sabah otel gorevlisi 100dolar getirir temele.ucuncu gun hepsinden guzel muhteşem bi hatun gelir temelin yanına.sabaha kadar birlikte olurlar.kadın gittikten sonra otel gorevlisi 1000dolar getirir temele.temel şaşırır.beyefendi bi yanlışınız var der adama.hergun 100dolar veriyordun fazla verdin.adam temele cevap verir.onceki gunlerde banta kaydediyorduk.dun ise tum amerika canlı yayında izledi sizi.onun icin fazla.....

Bebek

Temel komutandan izin istemiş ve eklemiş:

-cocuğum olacakta!

Komutan:

-ne zaman? demiş. temel:

-izin verirseniz eve gittikten 9 ay sonra demiş.

Op beni

Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.evin onunde masum bir
Fısıltıdan sonra ateşlenir.bir elini duvara dayayarak
- "beni bir oper misin"..
Kız:
- "deli misin evin onunde annemler gorur" der..
Erkek:
"ne olacak canim bu saatte kim gorecek, ne olur seni cok seviyorum...
Kız:
- "ben de seni ama olmaz..."
Erkek cok ateşli tabi devamlı ısrar eder. bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın kucuk kız kardeşi belirir.
Kucuk kız:
- "babam diyor ki opecekse opsun, gerekirse ben opecekmişim, o da
Olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana soyle elini
Diyafon duğmesinden ceksin dedi''

Alkol kontrolu

Trafik memurları bir gun, trafik kontrolu yapıyorlarmış. karşıdan gelen temel ile fadime’yi goren komiser hemen arabayı durdurmuş. ikisini de emniyetkemeri takılmış gorunce,

- ya beyefendi bu gun yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan cift sizsiniz, bu yuzden size 500 milyon odul veriyoruz der. "ama merak ettik bu parayla ne yapacaksınız. temel sevincle

- "ne yapacağım hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum der. komiser şaşkın şaşkın

- "ne ehliyetiniz yok mu der, fadime olayı toparlamak icin, kusura bakmayın memur bey temel icince ne dediğini bilmez” der. komiser daha da şaşkınlıkla

- "ne bir de ickili misiniz diye haykırır. arkadan yaşlı adam one atılır ve

- "ben demiş idum calıntı arabayla yola cıkmayalum başumuza bi iş gelir diye. komiser neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan idruste koşa koşa gelerek

- "ne oldi gectuk mi sınırı"der.

Sen benim kocammisin ?

Hanımefendi giymiş daracık eteği gelen otobuse binecek fakat adım atamaz eteğin darlığından ve arkadan bir duğme acar yine adım atcamaz bir duğme daha acar yine adım atamaz bir duğme daha acınca arkadaki erkek bunu kucaklar ve otobuse cıkartır şaşıran kadın donerek derkii sen benim kocammısın be adam beni kucaklıyor ve otobuse bindiriyorsun diyince adam derki be kadın sen benim karımmısınki pantalonumun butun duğmelerini cozdun.

Hadim

Eski bir devirde ıngiliz, fransiz ve turk arkadaslar haremin camindan iceriyi gozetlerken yakalanmislar. olayi ogrenen padisah cok sinirlenerek hepsinin meslegine gore hadim edilmesine karar vermis. ıngilize meslegini sormuslar;
-terziyim...
-kesin makasla,
Fransiza sormuslar;
-oduncuyum...
-kesin baltayla,
Bu sirada turk gulmekten katiliyormus. merakla sormuslar; -ya neden guluyorsun, biraz sonra hadim olacaksin...
-ben dondurmaciyim, yalaya yalaya nasil bitireceksiniz onu merak ediyorum...

Eczaci +16

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı cıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. cocuk kız arkadaşının evine gitmeden once bir eczaneye uğrar. eczacıya: - "bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. cocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını soyler. akşam yemek yemek icin masaya otururlar. yemekten once dua edilir herkes yemeğe başlar ama cocuk hala dua ediyordur. kız cocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. cocuk da kıza: - "ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

Hocanin intikami

Bir gun timur 12 tane filin 6 sını koylulere vermiş bunlara bakıp buyutun demiş koylulerde almışlar ama filler ne var ne yoksa silip supurmuşler. koyluler bundan cok derdtlilermiş hocaya gidip hocam bizi bu dertden kurtar gidelim timurla konuşalım filleri geri alsın demişler hoca da sizde gelirseniz olur demiş koylulerle birlikte hoca yola cıkmış her kes tek tek yolda kacıyormuş hoca timurun huzuruna cıkmış timurum ben ve arkadaki diyerek arkasına bi bakmış kimse yok buna cok kızmış ve sonra
-timur hazretleri koyluler gonderdiğiniz fillerden o kadar memnun kalmışlkarki diğer 6 fili de istiyorlar demiş

Yolcular madem istedi

Temel makinist olmuş. birgun rayda giderken tren yolu uzerine bir cocuk cıkar. temel duduğe olanca gucuyle asılır ama cocuk kılını bile kıpırdatmaz.
Tren cocuğa gittikce yaklaşır. temel kendi kendine duşunur :
- acaba cocuğu mu oldursem, yoksa treni raydan cıkartıp 400 yolcuyu mu oldursem.
Bu sorunun icinden cıkamaz. ve yolculara sormak uzere arkaya doğru gider.
Yolculara sorar. tabi ki yolcular canlarının kıymetini bilmektedir ve
Temel'in cocuğu oldurmesini isterler. olanlar olur. ertesi gun gazetelerde :
- tren kazasında 401 olu ! şans eseri temel kurtulmuştur.
Ve temel'i mahkemeye cıkarırlar. hakim sorar :
- temel olay nasıl oldu, anlat !
Temel başı onde cevap verir :
- hakim bey, herşey cocuğun tarlaya doğru kacmasıyla başladı

Kim 500 bin ister

Bir gun temel kim 500 bin istere katılır
Soruları bile bile 10 000 nin sınırına gelir takılır.

Kenan ışık:joker haklarınızdan kullanın

Temel:tamam dursuni armak istiyorum.

Dursunu baglarlar.

Dursun:selam lo ne soricen

Temel:ula dursun karar verumedim bu soruda %50 hakıkımı yokse seyirci hakkımı mı kullanim der.

Uyanik Temel

Ulkenin birinde padişah kendi capında eğlenmek icin bir yarışma hazırlattırır bana en guzel yalanı kim soylerse ona yuz milyar vericem der her ulkeden herkez gider ama kise padişahı yalanıyla ikna edemez bunu duyan temel hemen padişahın yanına gider ve der.padişahım sizin babanızın benim babama zamanında yuz milyar borcu varmış padişah yalan benim babam borcuna sadıktır der temel o zaman yalansa kazandığım yuz milyarı doğruysada babamın yuz milyarını rica edim der.

Temel ile Fadime (+16)

Temel ile fadime bir turlu iliskiye giremezler ve doktora giderler. doktor herseyi anlatir ... ertesi gun yine cift gelir. doktor sorar : eee yaptinizmi ? temel derki : nasil oldugunu bilemedik. doktor herseyi tetayli bicimde anlatir derki : en sivri yerini, fadimenin en derin yarine sokacaksin.der
Bir hafta sonra yine gelirler ve doktor sorar temelin cevabi bu olur : doktor bey 2 saniyeden fazla olmadi. doktor sasirir derki bukadar hizlimi? temel derki : siz demedinizmi en sivri yerimi diye? bedne burnumu fadimenin k.. soktum ve kokudan 2 saniyeden fazla duramadim.

Fren sistemi

Bir gun temel,italyan ve fransız fren testi yapıyorlarmış.italyan ferrari ile duvara 1cm kala durmuş. italyan: benim arabamda abs var demiş.

Fransız audi ile duvara 1mm kala durmuş. fransız:benim arabamda asr var demiş.

Sonra temel doğan ile duvara gecirmiş.temeli kan revan icinde arabadan cıkarmışlar. italyan ve fransız:senin arabanda hangi fren sistemi var demişler.

Temel:benim arabada asd (anasını s....n durmaz)sistemi var demiş

Kadir Inanir

Bir gun haydar isimli bir adam kız arkadaşıyla buluşmak icin restorana gitmiş oturup kızı beklemeye başlamış bi bakmış ki 2-3 masa ileride kadir inanır gitmiş yanına
- kadir ağabey bir imza alabilir miyim? demiş
Kadir inanır:
- tabi. demiş vermiş imzayı adam gitmiş oturmuş yerine bi kac dakika gecmiş haydar kalkmış yerinde
- kadir ağabey birazdan kız arkadaşım gelecek gecerken bir selam verirmisin ya karizma olur. demiş
Kadir inanır:
- tamam olur.demiş
Ardından adam dayanamamış kalkmış yerinden yine
- kadir ağabey be yanımızdan gecerken selam verip iki muhabbet edermisin ya cok sağlam karizma yaparız demiş
Kadir inanır:
- iyi tamam hadi gec otur yerine ben giderken uğrarım sizin masaya demiş.
Adamın kız arkadaşı gelmiş oturmuşlar muhabbet ederken kadir inanır gelmiş
- haydar naber abi? demiş
Haydar:
- kadir bi s*kt*r git ya....

Imam

Bi gum bi koyde imamın biri bir kıza aşık olmuş.hemen kızı istettirmiş.ama ailesi kızı imama vermemiş.neyse imam bir gun ezan vakti camiye gitmiş.mikrofonu almış eline demişki:sıradaki ezanı tum sevipte kavuşamayanlara icin soyluyorum demiş.

Aganin kizi

Koyun agasinin oglu komsu koyun agasinin kizina sevdalanir.

Oglanin babasi amcalari toparlanip komsu aganin kizini istemeye giderler.

Karsilama faslindan sonra pazarlik baslar. kizin babasi ac gozlu oldugu gibi

Kizi vermeye de pek niyeti yoktur. isi yokusa surmeye baslar..

5 inek, 1 boga isterim.karsi taraf kizi almaya kararlidir

Veririz agam...

100 bas da koyun isterim...

Veririz agam..

Dere boyundaki 5 tarlanizdan birini isterim...

Veririz agam..

Kizin babasi iyice bastirir 6 metre altin kordon isterim...

Oglan tarafi birbirine bakar onu da veririz agam...

Kizin babasi kendince son darbeyi vurur

Damatta 30 santimlik alet isterim... deyince oglanin babasi, amcalari

Yerlerinde soyle bir kimildanip birbirlerine bakip kas goz ederler.

Oglanin babasi derin bir nefes alip cevabi yapistirir

Kestırırız be agam !

En azindan bir tesekkur edin.
Cok begendiyseniz +repleriniz bekliyorum.!!