Merhaba onceden bir konu acıp 3 kişiye burs vereceğimi soylemiştim ve 4 ay devam etti bu 07.01.2019 tarihinde acmıştım konuyu bugun 07.05.2019 , tam 4 ay gecti ve bugun kazanan arkadaşların burslarını yatırdım ( 1 kişiye devlet bursunun bir tık uzerinde bir ucret , 1 kişiye her ay istediği kitap , ve 1 kişiye bu konumdaki kazanc sağlayan sitelerimden birisini vereceğimi soylemiştim.
- Kazanan 1. arkadaşa 4 ay boyunca bursunu her ayın 7sinde yatırdım (bugun dahil) ve kendisi artık ihtiyacı olmadığını mezun olmasına 1 ay kaldığını ve ihtiyacı olan birisine bursunu devretmek istediğini belirtti. Cok erdemli bir davranış teşekkur ediyorum kendisine.
- Kazanan 2. arkadaşa ise her ay burs ve her ay istediği bir kitabı hediye edeceğimi soyledim ve bu kitapların sadece roman tarzı değil ders kitapları da dahil olduğunu belirttim , kendisine gecen ay hangi kitabı istediğini sordum ve daha once aldığım kitapları bitiremediğini artık kitap alınmamasını rica etti ve bursa da ihtiyacı olmadığını belirtti , o da erdemli bir davranışta bulundu . Kendisine de 4 ay boyunca duzenli olarak bursunu yatırdım.
2 arkadaşta bu durumu suistimal edebilirdi fakat yapmadılar teşekkurler .
Kazanan 3. Arkadaşa ise hizmet verdiğim konumdaki bir adet websitesini vereceğimi soyledim ve adsense hesabı acıp onaylattık ve sitenin gelirleri 4 aydır kendisine gidiyor , gidişatı sordum her ay odeme aldığını ve hala ihtiyacı olduğunu belirtti.
Bu Ramazan ayında bir iyilik yapmak istedim ve 2 boş kontenjanı doldurmak amacıyla bir cekiliş daha yapmaya karar verdim , ve 2 adet sitemi de Adsense hesapları ile birlikte ( pinli + daha once odeme almış ) toplam 4 kişiye bir yararım dokunursa ne mutlu bana.
Kurallar genel olarak aynı fakat normalde oğrenci koşulu vardı bu kez değişiklik yapmak istedim.
Şartlar
1- 30 yaşın altında olmalı başvuracak kişi ( 30 dahildir. )
2- Gercekten benim ihtiyacım var diyenler başvurmalı ( bu artık vicdanlara kalmış bir olay, durumu iyi olupta başvuru yapanlar olmasın rica ediyorum )
Burs miktarları
1. Arkadaşa: Miktar vermek doğru olmaz, 3 haneli xxx TL bir burs olacaktır.
2. Arkadaşa: Yukarıdaki miktarın biraz aşağısı ve her ay 1 kitap hediye etme (kaynak kitaplar olur , roman olur , okuduğunuz bolumle alakalı bir kitap olur , secip bana link atmanız yeterli)
3. Arkadaşa : Bu linkteki kendim icin yapmış olduğum websitemi+adsense hesabını vereceğim , kazancı 4 hanenin altına duşmedi son 2-3 yıl icerisinde. gunluk vakit ayırılmasına gerek yok sadece haftalık yapması gerekenleri tek tek anlatacağım. 1 yıl boyunca sitenin geliri kendisine gidecek.
4. Arkadaşa : Bu linkteki kendim icin yapmış olduğum websitemi+adsense hesabını vereceğim , kazancı 3 hanenin altına duşmedi son 1 yıl icerisinde. gunluk vakit ayırılmasına gerek yok sadece haftalık yapması gerekenleri tek tek anlatacağım. 1 yıl boyunca sitenin geliri kendisine gidecek.
Nasıl başvurabilirim?
Onceki başvurularda ozel mesaj kutum dolmuştu ve mailimde bircok mukerrer başvuru olmuştu bu nedenle bir form oluşturdum oradan bilgilerinizi girerek başvuruda bulunabilirsiniz.
Linke tıklayıp ust menude Burs Başvurusu bolumunu gorebilirsiniz. Katılım yapanlar katıldım yazmalıdır konuya forumdan olduğunu bileyim
Ad Soyad:
Mail: Bu bolumu eksiksiz doldurunuz lutfen kullandığınız bir mail olsun ki size cıkarsa iletişimde kopukluk olmasın
ve doğum tarihiniz
Burs Başvurusu
Not: Başvurular arasından secim cekilişle olacaktır. Online cekiliş yapan sitelerden yapacağım. Cekiliş sonucu buraya gelip kazananların isimlerini vermeyeceğim gizli yapılması gereken bir durum olduğunu duşunuyorum. Teşekkur ederim başvuranlara bol şans.
2 Kişiye Burs Vereceğim (Yeni)
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- 2 Kişiye Burs Vereceğim (Yeni)