Parmak ucu
Temel ile Fadime'yi İstanbul'daki akrabaları 'Kuğu Golu' balesine davet etmişler.Temel bale sırasında uyuykalmış.Sonra da Fadime'ye
-Ne olacak kimse farketmedi zatn,deyince Fadime
-Olur mu,karilar seni uyandirmamak icin parmakuclarina pasiydiler,demiş.

Yurt acılışı
Yurdun acıldıgı gun yurt muduru yurtta kalan tum kız ve erkekleri toplar ve konusmaya baslar
-Hic kimse karsı cinsinin yurt binasına girmeyecek der.Eger bir kez diger yurt binasında yakalanırsanız 200ytl ceza eger 2.ye yakalnırsanız 350ytl ceza eger 3.ye yakalanırsanız 500ytl ceza ... derken aradan bi ogrenci atlar ve
-peki yıllık ucret ne kadar,der

Resim yetenegi
Bir gun resim dersinde ogretmen bi ogrencinin yanıa gider ve bir bakar ki resim kağıdının uzerinde bi sinek war sinegi kovmayı dener fakat bi bkarki aslında o sinek gercek degil cocugun cizdigi resimmiş cocuktan bi at resmi cizmesini ister cocukda cizer sanırsınki at resimden cıkıp kosucak ogretmen cocuga der ki evladım cok ii bir resim yetenegin war senn guzel sanatlar okuluna gitmen lzm aksam size gelip velinel konumalıyım der ve cocukta tamm hocam der aksam olunca ogretmen eve glr bi bkarki kanepenin uzerinde bi adam yatıor uzerinde 3-4 battaniye dizlerini karnına cekmiş kıvranıyor ogrtmn
-beyefendi ben oglunuz hakkında konusmaya geldim der adam da
-oglumun mına koyiim ben der,ogretmen
-efendim ole demeyin der oglunuzn muthiş bir resim kabliyeti war der,adam da
-onun resmini de zikiiim kabiliyetini de ziikiim der,ogretmen
-neden oyle diorsuınz oglunuzn buralrda harcanmamsı lzm gzel santlar okulana gitmesi lazım der,adam da
-neden oyle diorum mrk ediormusun der ve anlatmaya baslar bu ibnetor war yha der bu dun aksam bi cıplak karı resmi cizip sobanın ustune koymus bende akşam eve biras kafam guzl gelmiştim... der

Paraşut
Temel ruyasında annesinin paraşutunun acılmayacagını soyledgi icin ucaktan atlamayı reddetmiş.Komutan kendi paraşutunu wermiş ve atlamsını sağlamıs.Temel atlamış.Yavaş yavaş yere inerken arkadan komutanın sesi duyulumuş,
-Ananuuuuuu!

Ornek
Temel'e kadınları sormuslar
-deniz gibidir,16-20 arası denizinilkbaharda gbi serindir,20-45 arası sıcaktır,45-55 arası ılıktır,55'ten sonra kış denizine benzer girilmez.

Ozet(bence gzl)
Edebiyat hocası bir romandan bir parca okur:'Bu zarif ve zevk-i selim sahibi kadın sabah uyandıgında pencerleri acar,iceri gul kokuları dolar,sonra hizmetcisinin doldurdugu yasemin esansı serpiştirilmiş banyosuna girer,bir taraftan taze sıkılmış meyve sularını icerken bir diger taraftan da bir romana goz gezdirir.' Hoca bunu en guzel kim ozetliycek der Temel ısrarla parmak kaldırır ve ozetler,
-Orospi.

Sarhoş
Temel,fitil gibi sarhoş.Lokantanın tuvaletinde, yanındakilere soruyor:
-Uşaklar, ha bu elimde pişey war midur?
-Yok.
-Uyy, oylyse tonima işeyrum.

Birkac tane de komik ve iğrenc espri

Arılar hangi kovana bal yapamazlar?
mermi kovanına

Bir amiralin en ustunde kim wardır?
şapkası

Kaplumbagaların en cok nefret ettigi şey nedir?
sırtlarının kasınması

Eli olmayan babaya ne denir?
No-el baba

Bir adam mahkemede yargılanıomus icerden catal bıcak sesleri gelioms neden?
adamın hakkını yiyolarmıs

Hangi maymunlar ağaca cıkamaz?
yukseklik korkusu olanlar

begendiyseniz yorumlarınızı bekliyorum hakkettiysem teraziye tıklarsın
devamı gelecek...