Arkadaşlar Aliexpress'in başlattığı bir kampanyaya gore, orneğin benim sectiğim urunu almama yardım ederseniz ve linki ulaştırdığım insanlar satın almak istediğim urunde yardımcı olursa o urunu %99'a varan indirimlerle satın alabilmek mumkun.

Daha acıklayıcı olması adına şoyle izah edeyim, satın almak istediğim urun şu drone olsun:

Bu urunu kazanmak icin aşağıdaki butondan linki arkadaşlarınızla paylaştığınızda ve onlarda uygulamada urunun altında cıkan butona basıp size destek oldukca resimdeki % cubuğu artmakta ve %100 olduğunda sizde 0.78 TL'ye bu urunu alabiliyorsunuz.

Linkim:
Slash Price Now! I found this fantastic bargain!
Items for 99% off!!

https://a.aliexpress.com/_BUUKjY

Birbirimizle yardımlaşarak kampanya dahilindeki tum urunlerden dilediğimiz birtanesi alabiliriz. Denemekten zarar gelmez, taş atıp kolumuzu yormuyoruz sonucta Bana yardımda bulunan arkadaşlar belirtirse bende kendilerine donuş sağlayacağım (yarın, cunku gunluk 3 yardım limiti mevcut.)

Unutmadan şunuda ekleyeyim, kampanyaya katılıp urun belirlemek ve link almak icin mobil uygulamada Hesap > %99 indirim mi! bolumunden ulaşabilirsiniz.