Arkadaşlar okulum bitti allaha şukur şimdi askerliği yapmayı planlıyorum askerden sonra inşallah hayalim olan motorumla turkiye turuna cıkmayı planlıyorum maymunumla arkaarkaya

. Cadır kurmayı planlıyorum ama her ilimizde ilcemizde koyumuzde oturup cay icmeyi ve yerin yaşamını guzelliğini gezilecek gorulecek yerleri sosyam medya aracılığıyla değilde yerlisinin kendi agzından duymak ve oğrenmek te hayalime dahil bir şart

. Yeni yeni insanlarla tanışmaya bayılırım . Bu yaşıma kadar coğu şehrimizden sosyal medya yardımıyla cok kişi tanıştım , nerdeyse tum illerimizde tanıdığım konustuğum vardır hatta sosyal medyadan tanıştığım yakın illerde olan abilerimin kardeşlerimin ablalarımın yanlarına sık sık gitmişliğimde vardır . Uzun lafın kısası gezmeyide insanlarıda cok severim değer veririm

. Sadece Turkiye değil belcika hollanda almanya fransaya da gitmişliğim var teyzemgillerin cocukları o tarafta oturduğu icin sık sık giderim . Forumda Youtube veya para kazanma dışında cok iyi bir sıcak ortamı var . Misafirperverliği seven arkadaşlarımla tanışmak isterim . Ben bursada oturuyorum . Marmara bolgesini tamamen gezdim , Ege bolgesinide yazları kullanıyorum

. Yani bu bolgelerde yardıma rehbere ihtiyacım yok , ic anadolu batı tarafında yardıma ıhtıyacım var

. Cerkez, laz, kurt, turk, alevi, sunni, ermeni hic farketmez her ortama uygunumdur . Dediğim gibi konu altından irtibata gecerim

Hayırlı Kazanclar