Eğlence
Evli bir cift, cadılar partisine davetliydi. Dışarıya cıkmak icin hazırlanırlarken kadının migreni tuttu, evde kalmak zorundaydı.
Kocasına, partiye yalnız gitmesini, onun eğlencesini bozmak istemediğini soyledi. Biraz tartıştıktan sonra adam kostumunu giydi ve partiye gitti kadın da birkac aspirin alıp yattı.
Ancak biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına surpriz yapmaya karar verdi. Tam hazırlanırken "acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor?" diye duşundu ve kocasının kendisini tanımaması icin değişik bir kostum giyerek partiye gitti.
Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başladı.
Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla cok yakınlaşarak dansediyordu, nereye kadar gidebileceğini gormeye karar verdi. Kocasına yaklaştı; onunla cok samimi bir şekilde dansetmeye başladı ve kulağına dışarıya cıkabileceklerini fısıldadı.
Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece yarısından once maskeler cıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının donuşunu beklemeye başladı.
Adam sabaha karşı 01.00 sularında ve dondu ve doğru yatağa gitti.
Kadın; "Parti nasıldı kocacığım?" diye sordu, adam da: "Sensiz hic eğlenemedim tatlım." diye yanıtladı. Kadın, "inanmıyorum" diye cevapladı, "Bahse girerim cok eğlenmişsindir!"
Adam:
- Gercekten hayatım... Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık, alt kata inip butun gece poker oynadık. Fakat kostumumu odunc verdiğim o Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş, anlata anlata bitiremedi!..

...............
Milli
Lise son yılı partisi varmış pısırık bir cocuk olan Ahmet, "baba ben partiye gidecem." demiş. Babası da cocuk biraz acılsın diye, giydirmiş, kuşandırmış, partiye yollamış.
Ertesigun bakmış ki; Ahmet cok neşeli, sevinc icinde...
"Oğlum ne oldu?" demiş.
"Baba ben milli oldum!" demiş. Buna sevinen babası; "Oğlum, gel yanıma otur, anlat bakalım!" demiş.
Ahmet:
- Baba, OTURAMIYORUM Kİ?!..

Kotu niyet
İri goğuslu, orta yaşın biraz uzerinde bir hanım otobuste cuzdanının calınması uzerine polise başvuruyor.
Polis soruyor:
- Hamfendi, cuzdanınız neredeydi?
- Sutyenimin icindeydi.
- Peki adam elini oraya sokunca bir sey demediniz mi?!
- Ben ne bileyim adamın kotu niyetli olduğunu!

gercek ile hayal
Cocuk babasına koşarak gelir. "Baba bana gercek ile hayal arasındaki farkı anlatır mısın?" der.
Baba "tamam oğlum" der ve "şimdi annene git, 'bize tarık akan geldi; ne yapayım?' diye sor bakalım ne soyleyecek" der.
Cocuk bir koşu annesine sorar. Annesi "oğlum sen o beyi yatak odasına al; ben hemen geliyorum." diye cevap verir.
Cocuk babasına durumu anlatır. Babası "şimdi aynı soruyu ablana sor bakalım; o ne cevap verecek" der.
Cocuk ablasından da aynı cevabı alır ve babasına sorar; "baba ben bir şey anlamadım?.."
Baba da; "bak evladım Tarık Akan'ın bizim eve gelmesi bir hayal, ama gercek olan; bizim evde iki or*spu var!" der.

................

Hangi maden?
Oğretmen sınıfta madenleri ve ne kadar değerli olduklarını anlatıyormuş. Dersin bitiminde cocuklara sormuş:
- Kim hangi madene sahip olmak ister cocuklar?
Once David cevap vermiş:
- Platin, oğretmenim... Onunla kendime bir Porsche alırdım.
Ardından Mike cevaplamış:
- Altın, oğretmenim... Altınlarımla kendime sonmodel bir Cadillac alırdım.
En son Kucuk Joe yanıtlamış:
- Silikon, oğretmenim... Ablamda iki tane var; kapının onundeki arabaları hayal bile edemezsiniz!..

Sperm Testi
Bir gun 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak icin doktora gider.
Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- Bunu doldurup yarın bana getirin.
Ertesi gun ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu gorur ve sebebini sorar.
İhtiyar anlatmaya başlar:
- Doktor bey, dun gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı cağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi once dişini cıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı.
Baktık olacak gibi değil; komşunun karısını cağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı.
baktık gene olmadı kocasıda geldi o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı.
Doktor bu arada kendini tutamamış:
- Naaptınız, komşunun karısını ve kocasını mı cağırdınız?!
İhtiyar da:
- Napalım, acamadık şu lanet kavanozu bir turlu
İndirimli
Adamın biri, karısıyla mutsuz bir cinsel yaşamı olduğu icin doktora gider. Doktor da buna değişik bir fantazi denemesini, mesela karısını ormana goturup arabada becermesini tavsiye eder.
Adam karısını alıp ormana goturur ve arabada işi becerirken, orman bekcisi camı tıklatır. Kendilerini ya karakola gotureceğini, ya da para cezası keseceğini soyler. Adam tabii ki para cezasını kabul eder.
Bekci derki:
- Sana 50 bin lira, karına da 25 bin lira ceza kesiyorum.
Adam parayı oder tam gidecekken sorar:
- Bekci bey, kusura bakmayın, ama neden bana 50 bin, eşime 25 bin lira kestiniz cezayı?..
Bekci bilmiş bilmiş sırıtarak der ki:
- E o buranın surekli muşterisi, bırak da indirim yapalım o kadar!..

....................
ADAM bir gun sirke gitmiş ordada bi falcı varmış adam gidiyim bi nediyecek bakalım ne yalan solecek diye girmiş iceri falcıya sormuş benim kac tane cocuğum var falcı1 demiş adam hemen kahkahayı basmış bilemedin 2 tane falcı:EMİNMİSİN!!!

kucuk ali okula başlıyormuş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 1. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 2 ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 2. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 3 ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 3. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 4 ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 4. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 5 ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 5. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 6 ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 6. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 7ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 7. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 8 ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 8. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 9ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 9. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 10 ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 10. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 11 ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 11. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş ali 12 ci sınıfa gecmiş babası eğer karnen guzelse sana istedigin hediyeyi alacam demiş ali tmm demiş başlamış 12. sınafa sene sonu gelmiş alinin karnesi guzel babası sormuş ne istiyorsun hediye olarak ali cevap vermiş kırmızı benekli pinpon topu babası almış vermiş topu sonra sormuş neden bunu istedin diye ali boşver baba demiş........ DERKEN ALİ HASTALANMIŞ OLECEKMİŞ BABASI SORMUŞ ALİ SON İSTEGİN NE DİYE ALİ KIRMIZI BENEKLİ PİNPON TOPU BABA DEMİŞ BABASI TMM DEMİŞ GİT MİŞ ALMIŞ TOPU VERMİŞ PEKİ NEDEN BUNU İSTEDİN DEMİŞ............................................ . .........................................CUUUUUUUU UUUUUUUUNNNNNNNNNNKUUUUUUUUUUUU DEMİŞŞŞŞŞŞŞ VE ALİ OLMUŞŞŞ

EĞER BEYENDİYSENİZ +REPLERİNİZİ ESİRGEMEYİN AĞAC GİBİ YADA TERAZİ GİBİ OLAN ŞEYE BASACAKSINIZ:F