Merhabalar. yargılamadan cevap verirseniz cok sevinirim şayet buna cok ihtiyacım var.
Ben bakireyim daha once vajinal bir ilişki yaşamadım. Fakat surtunme yolu ile adetimin son gunu bir ilişki yaşadım. boşalma oldu fakat o kısma cook denk gelmedi. adetimin son gunuydu. ertesi gun adetim bitti, 13.saatte de postpill one adlı ertesi gun hapı kullandım. hapı kullandıktan 1-2 gun sonra yine anal yoldan surtunme yaşadık. Boşalma olmadı ama zevk suyu geldi. fakat bu sefer hapdan dolayı mı bilmiyorum minik bir kanama oldu. zevk suyunun bulaşma ihtimali de var oraya. şuan yumurtalama donemime 1 gun var, adetime 15 gun var. fakat ara ara kanamam oluyor. bu iki farklı gunde yaşadığım ilişkiden hamile kalma ihtimalim var mı? hapdan sonra yaşadığım ilişkiden de sonra ara kanama olduysa hamilelik şuphem boşa mı? bir ay nasıl gececek bilmiyorum. Cahillik ettim. Bir daha asla cinsel duygularımı kendime dahi belli etmeyeceğim. senelerdir bastırdım kendimi, daha da bastırırım şu lanet şupheyi yaşamaktansa.
Ertesi gun hapı aldıktan sonra ilişki yaşayanlar (Acil, lutfen!!)
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Ertesi gun hapı aldıktan sonra ilişki yaşayanlar (Acil, lutfen!!)