Burada olmayı seviyorum. Sadece arada yeni konu var mı diye giriyorum yada işime yarayan bir konu. Bazen para kazanmam kapatılıyor yada sıfıra inebiliyorum ama forumu bırakmıyorum. Bıraksam bile gelip buraya lanet olsun şoyle oldu boyle oldu yapamıyorum hakkınızı helal edin demiyorum.
Forumda bırakma sevdaları almış başını gidiyor. Onceden aman bırakma sabret diyenler vardı o arkadaşlarda baktı olmuyor

Bırakacaksan arkadaş bırak git bunu reklam yapma yani. Yapamıyorsundur şanssızsındır olabilir. Buradaki bir cok iyi kazanan yada kazanmaya başlayan kişi kim bilir kac gece sabahladı veya kac hesap kapattı bilemezsin. Sen ise hic calışmadan 2 ay oldu of olmuyor da olmuyor diye konu acıyorsun. Bu gorduğum 38665.inci konu.
Kazanamayanlar icin bir taktik verim: 100 kanal acın 100 kanala 100 er tane video atın ama her kanalın kategorisi vb farklı olsun. 1 yada 2 tane para kazandıran kategoriyi keşfettikten sonra sadece o kategoriye yuklenin. Başlık etiket acıklama ulke secimini sabitledikten sonra başarılı olmamak imkansız.
Yukarıdakini yapamıyorsanız insanların neler yaptığına bakın. Ne yapıyorlar ne kadar izlenim almış. Alternatifini siz yapın. İzlenme almak icin secenek cok. Yuzlerce forum ve facebook grupları var. Bunlar belki ilk başta basit gelecektir gunde 10-20 kişi ama bu linkler aynı zamanda kanalınızı guclendirecektir.
Bu arada muslera06 ustadın konuları dışında forumda bir cok guzel kazanc taktikleri de var. En son paylaşılan muzik taktiği belki eski diyenler oldu ama benimde yeni oğrendiğim bir yontemdi.
Bazen bir cok konuya yorum atayım diyorum. Yazıyorum yazıyorum sonra siliyorum yada sayfayı kapatıyorum. Bunda da yapacaktım sonra vazgectim.