Merhaba kızlar
Gebe kalamayan umudunu kaybetmek uzere olan psikolojisi bozulmuş anne olmak isteyen arkadaşlarım icin paylaşmak istedim.
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

2 yıl once bebeğinin kalbi durması sebebiyle 9+5 de miniğimi kaybettim . İlk gebeliğimdi ailemde yakın cevremde boyle bi durumla karşılaşmamıştım ve fazlasıyla etkilenmiştim kucuk bir şehirde yasıyorum devlet hastanesinde kurtaj oldum. 2 gun boyunca hastanede kaldım hemşireler ebeler doktorlar ilgiisizlik ....eşimi gostermediler. Ailem istanbulda yasıyor. Yetişemediler kurtaja kendimi cok yalnız ,terkedilmiş hissederken o psikolojimin uzerine kayınvalidem refaketci kaldı ynımda o konuya hic girmiyorum zaten hastaneden cıkana kadar koltukta bolbol uyudu destek olmadı ve her konuştuğunda gorumcemle ya da kendi hamilleliğiyle kıyasladı beni. ( hastane cıkışı şukurler olsun anneme kavuştum ve kardeşlerime)
6 ay boyunca ilişkiye kendimi zorlayarak girdim tabi korundum da . Aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyodum yeri geldi sonrasında duşta gizli gizli ağladıgım bile olmuştu. Sonrasında tamam dedim tekrar denicem 2 yıl korunmasız denemedim. Burda okuduğum .. başka sitelerde araştırdım. Ayaklarımı kaldırdım yarim saat bi saat kalkmadan yattım Kontrole gittim. Ama 2 yıl surdu hic biri işe yaramadı . Doktor hic bir sorun yok diyordu eşimde muayne olmaya karar verdi fakat o ara kardeşimin nişanı icin istanbula gitmeliydik gelince gidecektik. annem zorla ozel bi hastanede kadın doğuma goturdu beni gitmek de istemiyordum artık yılmıştım cunku . Neyse kırmadım gittim.
Muayne koltuğuna uzandım,catala..( hala daha berbat bişey o benim icin) ağlamaya başladım tutamadım kendimi aklıma hep kurtajda yaşadıklarım geldi ( allah kimseye yasatmasın)
Neyse butun testler yapıldı muayne oldum. Yine gebeliğe engel bi durum yoktu. Butun testler iyidi. Doktorum cok iyi niyetli ağlarken elimi tuttu destek oldu.
Folik asit yazdı ve bir de pholicaps bunlar bitkisel bir firmanın tavsiye gıdalarıydı. (Birazdan fotoğrafını ekleyeceğim) . Folik asit gebelik oncesi kullanmaya baslamalıydım. fakat pholicaps neydi .
Genelde poliskistikover hastalarına verilen yumurta guclendirici, bir ilac. pardon takviye gıda.
Bu ilacı 3 ay kullan 3 sonunda hamile kalıcaksın ve bana yine geleceksin dedi gebelik takibi yapıcaz dedi. Cok ney konuştu. basta umutlandım yine sonra psikolojikmen yine olamayacak umuduna kapıldım ama yinede icmeye başladım. Sabah aksam iciyordum 1 ay bitti bebiş hala yok eşim kontrole gidemedi hala . fırsat bulamadık o ara yoğun gecti biraz. 2.kutuyu aldım devam ediyorum icmeye ortalama 2. Kutudan ya 4 tane ictim yada 6 hatırlamıyorum bile
sonra icmedim bıraktım ilacı neden mi ?
Cunku daha 2. Ayın başında ben artık bir anne adayı olmuştum.
. Cok değişik mutluluktu bu . Biraz heyecan biraz endişe ve yine kaybetme korksusu.. allaha şukur gayet sağlıklıyız. İkimizide
Sonuc olarak arkadaşlarm umumuduzu kaybetmeyin..
Allah nasip ederse sen yapman gerekeni yaparsan muradına erebiliyorsun. Oğrendiğim ilk gun şukur namazı kıldım . Allahım şukurler olsun . Nasip olursa annelik duygusunu hissetmek bende anne olmak icin sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi.
Konu biraz uzun oldu ama en kısa şekilde paylaşmak istedim .
Hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olmanız dileğiyle...

Link:Redifol® Aktif Folat Formu-Redifol® Aktif Folat-Anti
Link:Pholicaps-Pholicaps® Myo-İnositol,D-Kiro İnositol (Caronositol&#174-Anti