Hanım Gordu Sanırım

Soyguncunun biri bir bankaya girmiş. Cekmiş silahını havaya ateşetmiş. Herkesin yere yatmasını… istemiş.Kasalardaki paraları toplamış ve kapıya doğru yonelmiş.Tam cıkacakken oradaki bir adama sormuş:”Beni gordun mu?” Adam şaşkınlıkla ”Evet gordum.” deyince cekmiş tabancasını adamıalnından vurmuş.Tam tekrar kapıya hamle etmiş ki; kapının yanında bir karı koca duruyor.Adama sormuş:”Beni gordun mu?”Adam gayet soğukkanlı bir şekilde yanıtlamış:”Valla ben hicbir şey gormedim, ama benim hanım gordu sanırım…

Paraşut(En cok koptuğum fıkra)

Adamın biri paraşut alırken satıcıyla konuşmaktadır:
Muşteri: “Efendim, paraşut acılmazsa ne olacak?”
Satıcı: “Olur mu beyefendi yedeği var onu acarsınız”
Muşteri: “Peki ya o da acılmazsa?”
Satıcı: “Urunlerimiz garantilidir, getirin değiştiririz.

Klasik Turkler

Japonya’da hırsızları yakalayan robot icat etmişler. İtalyada 1 ayda 50 kişi yakalamış. İspanyada 10 gunde 60 kişi yakalamış. Fransada 5 gunde 100 kişi yakalamış. En son Turkiye’de denemişler 5 dk da robotu calmışlar : )

Ulkemizdeki en iyi futbol spikerlerinden biri olan Ertem Şener’in orjinal komik cumleleri.
-Ronaldinho, yıldız ozlemiyle yanıp tutuşan futbolun tum coğrafyadaki en buyuk oyuncusu.
-Mehmet kenarda ısınmaktan buharlaşıyordu az kalsın.
-Kafası ters yone bakarak topu takip ediyor hem de havada.
-Hakem duduğunu ısrarla defalarca calıyor.
-Her yerinden opuyorum Ruştu.
-Lakabı kucuk bezelye, buyuk bezelye babasıymış.
-Duzeltiyorum, Volkan değil Ozan’mış… Olsun, Ahmet Mehmet farketmez gol olsun yeter ki.
-Arsenal, şimdi kaleyi tam karşıdan goren bir noktadan penaltı kullanacak sayın seyirciler.
-Koşe vuruşu mu diye bakıyorum… Hayır korner.
-Bu da engellenemeyen bir gol olarak tarihe geciyor sayın seyirciler.
-Liverpool kalemize akın akın geliyor. Yureğimiz ağzımıza gelmekten, ağzımızda yer kalmadı sevgili seyirciler!..

KomiK DiyenleR El KaLdIrSıN