Merhaba hanımlar ben 2 yıllık evliyim ve polikistik over hastasıyım 2 kez aşılama oldum fakat negatif yaklaşık yaklaşık 8 aydır tedavi gormuyorum temmuzun 11 inde regl oldum regl bittikten sonra 1 hafta kadar duzensiz bı şekilde soğan kuru denedim benim regl duzensizliği olduğu icin ve daha once aşılama tedavisi olduğumdan Ağustos ayının 3 unde ilişki esnasında canımın acıldığını hissettim tahminime gore yumurtlamam gercekleşti cunku bn o hissi tedavilerimden biliyorum 9 Ağustos dan sonra goğuslerim hafif hafif acımaya başladı ve buyudu ki benim goğuslerim regl oncesi hic acımazdı akıntım coğaldı haliyle aklıma hamilemiyim sorusu takıldı 20 sinde kan testi verdim sonuc negatifdi aralıklarla test yapıyorum sonuc yine negatif eğer tahminim doğruysa 1 kac gun sonra 4 haftalık gebeyim goğuslerim inanılmaz acıyo ve akıntım hala devam ediyo bu kadar cocuk isterken bu karışıklık kafayı yedirticek bana lutfen yardımcı olur musunuz sizce umitlenmelimiyim ne yapmalıyım şimdiden cevaplarınız icin teşekkurler