Arkadaşlar oncelikle dikkatlerinizi cekmek istediğim icin bu konu uzerinden başlayarak.

Sosyal sayfalarda ozelliklede facebookta neredeyse Turk halkının turk gencliğinin ozellikle ne kadar kotu halde olduğunu goruyorum.Hep birileri bir başkasını nasıl aşağılarım nasıl kucuk gorurum derdinde?
Kusura bakmasın arkadaşlar 'vine' paylaşanlar ozellikle.Kendisine ait olmayan vineleri yani kucuk gorerek insanları rezil etme cabası nedir?
ve ardına sıralanıyor kufurler ağza alınmayacak yazılar?Biz boyle bir millet değiliz.

Fikirleriniz nedir arkadaşlar goruşlerinizi almak isterim?
Ben artık cok rahatsız oluyorum.Facebook adresimde neredeyse yarısı arkadaşlarımın takip et butonu kapalı?Cunku gercekten tehlike yanıbaşımızda.tehlike biz olmuşuz.Bu kadar kotu durumdayız.

-----------------------------------------------------------------------------------
Haberin Tamamını okumak icin : 'Terlikli Keko'nun İnsanlık Dersi Veren Cevabı - onedio.com

İzmir'de metrodayken kitap okuduğu anın fotoğrafı 'aşağılayıcı' bir notla internette paylaşılan Ali Ucar, Facebook hesabından verdiği yanıtla insanlık dersi verdi.
"Entel olcam, kız tavlıcam diye kendini yırtan İzban kekosu" Ali Ucar

İzmir'de yaşayan 28 yaşındaki Ali Ucar birden sosyal medya gundemine
oturdu. Sebebi ise, metroda fotoğrafının cekilip bir sure once sosyal
medyada paylaşılması. Ali'nin fotoğrafını ceken kişi, fotoğrafını: ‘Entel olcam, kız tavlıcam diye kendini yırtan izban kekosu terliklerine bayıldım ’ notuyla paylaştı.
Paylaşılan o fotoğraf ve yorum şu şekildeydi:

''Arkadaşlar fotoğraftaki kişi benim ve hic utanmıyorum karşımda oturan kızın namusuna bakmadığım icin... Evet ben cebi cok zengin bir insan değilim hatta ilkokul 6. sınıf terkim, annem babam ayrı toplumun huzurunu kacıran soytarı olamadım utanıyorum... Calmıyorum calışarak para kazanıyor param yettiğince kitap almaya kutuphaneye gitmeye calışıyorum cok utanc duyuyorum boyle bir insan olduğum icin... Elbisem kirli terliğim bindiğim metroya uygun değil işte zihnimi kirletemiyorum utanıyorum... Ama her ne olursa olsun bana kitaplar boyle olmayı oğretti insan olmayı hayvanlaşıp cevremi kirletmiyorum uzgunum utanıyorum..."
Ali Ucar