Hocalar selam
2 saat once otobus onume kırdı , az daha vuruyordum . Birden kırması beni o an fazla sinirlendirdi. Arkasından bağırdım , oda camdan kafasını cıkarıp bana doğru birşeyler deyince aracımla yanına gittim. Camdan ne yapıyon ne ediyon dememe kalmadı , gel lan gel gel deyip beni ateşledi. Arabadan inip yolcu binme bolgesinden tam iceri giriyordumki yolcular tuttu ,zaten o anda kendimi frenlemek zorunda kaldım . Otobusunde icinde adama saldırmak olmazdı. Geri arabama giderken yine birşeyler dedi ve o an ofkeyle kaputa tekme attım . İceri girmemek icin kendimizi frenledik ama gittik kaputa vurduk anasını satayım.Arkasından anneme kufr edince sol taraf camından buna yumruk sallama başladım , iceri kactığı icin hepsi boşa gitti. O an sinirle hatırlamıyorum ama istmeyerekde dikiz aynasını indirmişim. Buyuk bir ihtimal kolum carptı. Ortada şahitler var ama tutanak tutulmadı. Şimdi geldim eve , şimdi diceksiniz ki yapmasaydın etmeseydin.Adamın o tepkileri beni ateşledi ,şuan benim derdim adamla ettiğim kavga değil o otobuse verdiğim zarardır. Orda kamu arabası değilde başka arac olsaydı aynı durum yine olurdu.Yani kamu malına diye kastım yoktu. Ne olur , ne olucak ?
İşin kotu tarafı da ben evden işe işden eve giden adamın , kimseyle muhattab olmam, hep kafam eğik gezerim. Kısacası Asosyalim. Bir tane cekili resmim bile yoktur. Şimdi Haberlere cıkarsak , youtubelara cıkarsak ne yaparım , nasıl bir ruh halinde olucam bilmiyorum.
Not: tutanak tutulmadı . Ben gittikten sonra tutturmuş olabilir
Rica : lutfen giydirip , bindircekseniz laf sokcaksanız ozelden yazın.
Belediye Otobusu Kavga ettim.
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Belediye Otobusu Kavga ettim.