Herkese merhaba arkadaşlar,
Daha once bir cok kere konu acmıştım duşuklerim ile alakalı. Oncelikle 4 senedir evliyiz ve son bir bucuk senedir cocuk duşunmeye başladık. Sonrası ile şoyle gelişti;
1. Hamilelik- 2020 hazıran ayında hamile olduğumu oğrendim.Tam sevindim derken 4+3 te kanama başladı hastaneye gittik. Betamda problem yoktu ama kesem gorunmesi. ertesi gun yine aynı şekilde kanama ile uyandım ama beta yine yukseldi. Ertesi gun ise pıhtı duşmeye başladı ve beta kese gorunmeden duştu. Aşırı uzgundum, her sabah icimde ateşle uyanıyordum. Doktor kimyasal gebelik demişti sonraki gebeliğii planlayabilirsiniz demişti.
2. Hamilelik 2020 ekim ayı regli bir gun gecikti beta testi verdim 790 cıktı yine hamileydim. Ertesi gun beta 2590 olmuştu cok mutluydum. Derken 4+4 te yoğun kanama ile beta duşuşe gecti ve yine kese gorunmedi.
3. Hamilelik - 2021 şubat regli bir gun gecikti beta baktırmak istemedim en azından 5 haftalık olalım dedim. Tam 5. haftaya girdiğimiz gun idrar testini yeniledim ama ilk yaptığım testten daha silik cıktı ve ben kimyasal gebelik olduğunu anladım. Beta baktırmaya gittim 5. haftada 270 cıktı derlen yoğun kanama ile gebelik kese gorunmeden sonlandı.
sonrasında peritanolog ile goruuştum bazı tahliller istedi. Kromozom analizi, trombofoli paneli, rahim filmi, bağışıklık sistemi testleri.
4. Hamilelik- 2021 haziran reglime 4 gun kala ruyamda kendimi hamile gorduuğum icin test yaptım silik cizgi cıktı. Doktora gittim beta verdim 315 cıktı. Hamileyim dedim hemen kan sulandırıcı iğne ile progestana başlanıldım. Beta takibi yapalım denildi ve beta duşuşe gecti 4+4 du. Aşırı ağladım bu sefer olacaktı sanıyordum. Sonra testi yeniledim beta yukselmeye başladı bu sefer kaygılandım dış gebelik olabilir denildi. Testi tekrar ettikce beta 2 kat olacak şekilde artışa gecti. Sonrasında kese gorundu. Doktor iki gun sonra gel dedi. Kese goruldu diye o kadar sevinmişken 2 saat sonra ağrısız şekilde gri kocaman bir parca duştu camaşırıma. Sonrasında yoğun kanama başladı ve bu gebeliğimde 6. haftada sonlanmış oldu.
Şuan 5 aydır cıkmayan kromozom analiz sonuclarını bekliyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bazen aşırı umitsiz oluyorum. Benim gibi olup guzel gelişmeler yaşayan arkadaşlarım var mıdır?Sorunumun ne olduğunu cok merak ediyorum.
Duşuk Hikayelerim sonrası
Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadın Hastalıkları ve Jinekoloji
- Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
- Duşuk Hikayelerim sonrası