Calıştığım işyerinde imzaladığım bordrolarda şoyle bir ibare var "mart 2016 ayına ait yukarıda mufredatı yazılı olan istihkakım yekununden kesintiler cıktıktan sonra geriye kalan ...........TL'yi nakten/hesaben ve tamamen tahsil ettiğimi , 8 gun hafta tatilimi ay icerisinde kullandığımı, hicbir alacağım kalmadığını bildirir, İŞVERENİ mezkur aydan dolayı ibra eder, işbu hesap pusulasının bir nushasının tarafımdan teslim alındığını kabul ve beyan ederim"
Şimdi arkadaşlar ben haftada 2 değil bir gun haftalık izin kullanıyorum, yani ayda dort gun haftalık iznim var, ve bu adamlar her ay bize bu bordroyu imzalatıyorlar. Ama gunluk giriş-cıkış imzalarını attığımız imza foyumuz, kamera kayıtları vs birsuru delil var bu fazladan yazdıkları 4 gunu kullanmadığıma dair. İşte ayrılmak istiyorum, ama kac senelik tazminatımı yakmak da istemiyorum. Tazminatımı isteyecem %99 vermeyecekler, istifa edersem zaten bu hakkımı kaybediyorum, iyi bir avukatla iş mahkemesine dava acsam kazanma şansım nedir, arkadaşlar aranızda avukat ya da mali muşavir varsa bir cevap yazarsa cok sevinirim, benim icin cok onemli bir konu, şimdiden teşşekkur ederim
---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Onceki Mesaj 15:35 ----------
Arkadaşlar yok mu bilgisi olan?
Aranızda mali muşavir var mı arkadaşlar?
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Aranızda mali muşavir var mı arkadaşlar?