Ya arkadaşlar bugun KuNTePeR abiye Moderator başvurusu bana geldi yanlışlıkla Smileyleri falan aynen verdim mesajda hic bir değişiklik yoktur....

Konu : Moderator başvurusu icin başvurdum abi

* Yaşınız...
Şimdi kunteper abi yaşım 17 ama 18 den gun alıyorum valla bak şerefime kitabıma yalan soylemiyorum sana

* Mesleğiniz...
Valla abicim mesleğim yok ama var gibi..Şimdi diyecen ki neden var gibi ;Abicim baba parası yiyom o da bi meslek sayılmaz mı _?

* Orturduğunuz yer...
Şu an İnternet kafede oturuyorum abi
* İstediğiniz Bolum Hakındaki Bilğileriniz...
Bilgim yok ama mumkunse yatay bir bolum icin.
Eğer daha ciddi bir cevap istiyorsan,benden yoneticilerin
ick,DJ SONSUZLUK, KuNTePeR, NetWork Dr Yucel,Ballerina,LostDreamer,Capkın,Silvaren, MeDiD, Ballerina,
yardımcılığını yaparım abicim.
Şart one surebilecek durumda olsaydım, burada olmazdım.
Azcok tanıyon yani beni demi abi
* Foruma Katılım Sureniz...
Şu an katılıyorum zaten ama Pazartesi, Salı ve Perşembe 13.00-15.00 arası benim icin uygun senin icinde uygunsa bi pm at bende bileyim be abi......
* Online zamanınız...
Belirsiz abi ama yardımcı asistan olacak kadar var
* Uye olduğunuz forumlar ( Var ise mod olduğunuz forumlar )
Yok abi zaten buraya mod olacağım icin gerek duymadım hic bi foruma uye olmaya...
* Kısaca kendinizden bahsediniz...
Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları'nda yaşamayı.Kasdececek işverenler arıyorum abi...
Hayallerle yaşıyorum milli piyango yılbaşı cekilişinde 30 trilyon cıkabilir diye hayal kuruyorum,şu an ne yaparım ne ederim ne alırım diye...

Bu arada KuNTePeR forumtr de abi Aylık 5.000 YTL maaş artı yıllık kÂrdan yuzde 10 hisse istiyorum !

Eğer bu mumkun değilse, sen bir ucret oner, ben sana evet yada hayır derim.

Ya abi referansımı soylemeyi unutmuşum sana referansım abi (severimde kendisini)
Saygılar
Kendi abartımdır