S.a herkese arkadaşlar .. Bu bir soru olmadığı icin yada bir oneri olmadığı icin konuyu Konu Dışı bolumune actım .. Sizdede boyle oldu mu bilmiyorum ama sabahtandır kanalarımda hep terslikler yaşanıyor. 2 gun once surpriz yapip Engeli ve telifli kanalarımın ihtarlarını silmişlerdi bugunde kanalarımı kapatıyorlar.

Sabah 10 bir kanalım kapandı spamdan ..

Saat 1 gibi Adsenseye bağlı 1 kanal dunya engeli yedi ve para kazanma gidecekti sildim .

ssaat 3 te ise iyi kazanclı bir kanalımın daha para kazanması kapatıldı ( oda 1 telif 1 dunya engeliydi )

10 dakka once normal gelirli bir kanalım vardı belki 6 aydır telifsizdi 50 videonun alayına telif geldi .. onuda silmek zorunda kaldım .. 2 gun once 2 engelli kanalımın da para kazanması kapatılmıştı ..

tek videolu gunluk 3-5 bişeler getiren video eşleşene takıldı .. yani terslikler tersliklerr ..

Hepsi birbirinden bağımsız videolardı .. Resmen YT Kariyerimin icine ettiler Elde 1 kanal kaldı .. ilk zamanlar ki halimi yaşıyorum şuan .. Şimdi kalkıp bir daha pc ye oturmayasım var .. Yani Psikolojiyi bozdular .. Araba alacaktık onuda tekrar erteledik .. var mı bu sıkıntıyı şuan yaşayan kapattiyimde bi daha ugraşmiyim diyenler?