Okuldan yeni geldim. Bugun Necmi diye bi bebeyle tanıştım. Cocuk peynir ekmek gibi oyun satıyor mk. Oyunları kopyalayıp kopyalayıp getiriyor, DVD'ci p,c 5 milyona veriyorsa bizimki 3 milyona veriyor, gunluk 10 DVD desen gunluk 30 milyon az para değil. Bende bizim pederden zaten fazla para koparamıyorum. Bende bu CD işine başlamaya karar verdim.
Gittim ve en ucuz DVD'lerden olan PRINCO 20'li lerden aldım. Neyim varsa cektim, oyun olsun film olsun. 20 DVD de bitti. DVD'leri başka bir cantaya daha doldurdum. Otobus durağına gittim.
Yanımda ızbandut gibi bir herif var meymenetsiz. Sanırsın ki Mematinin amcaoğlu mk. Neyse. Cok susadım ve suyu icmek icin DVD cantamı yere bıraktım. Otobus geliverince hemen cantayı aldım ve otobuse bindim.
Okulda oyunlarımın reklamını yaparken bi cocuk DVD istedi. Cantayı actım, bi de ne goruyum dersin. DVD'lerimin yerine şeffaf poşetler icinde nişastaya benzeyen bir şey var. Lan bu, yoksa, lan bu uyuşturucu!
Şimdi hatırladım. O meymenetsiz herifte cantamın aynısından vardı! Sanırım aceleyle otobuse bincem diye cantaları karıştırmışım. Ya peşime duşerlerse lan! Hemen cantayı kapattım. Sakladım. Ve bir daha da cıkarmadım.
Eve donuyordum. Arkadan birilerinin beni takip ettiğini hissettim. Arkama baktım ki bizim Ali lan. Nası korktum, birden donunce carpıştık ve yanımız inşaattı. Kafama tuğla duştu, davul gibiyim lan. Eve yurumeye devam ettim ki evin kapısının onunde o ızbandut adam!
Benden malları istedi. Bende hemen vereceğimi ve bana bişey yapmamasını soyledim. Cantama elimi bi attım ki sırtımdaki canta inşaata duştuğumde yırtılmış ve icindeki mallar duşmuş. Adam beni dovmeye başladı. Ağzımı burnumu bir guzel kırınca inşaata mallara bakmaya gittik.
Malların olduğu yerde bi cocuk malları calmaya calışıyormuş. O ızbandutun malına konacaksın ha, cıkarttı silahı vurdu amk! Herkes pencereye cıkınca nereye kacacağımı bilemedim ve eve dondum.
O şerefs.z herif beni doverken pantolonumu parcalamış. Eve geldimki don baş ortada meğer. Yarın yeni okul pantolonu almaya gidicem bide.
Okul pantolonu almaya gittiğim herif bana kazık atıyor gibi geldi ya, zaten eve uzak bi yer. Bi baktım, karşıda kampanya var.Seyyar bir adam. Kontorler yarı fiyatına satılıyor. Hemen 50 milyonluk kontor aldım. Telefonu evde unutmuşum ancak evde deneyebilirdim. Eve gittim, kontoru kazıdım bir de ne goruyum! Numaraların olduğu yerde "NAH KONTOR SANA" yazıyor anasını. Vay o.c. ya.
Surekli hayattan bir ders cıkarıyorum. Bugunku cıkarttığım ders ise.........................."Asla korsan CD satıp hakka girmemeliyiz."
Emeğe saygı lutfen yorum, alıntı değildir