Yaklaşık 1 haftanın ardından yine forumda olmak sevindirici...
Gerci bu 1 hafta boyunca cok uzucu olaylar yaşamış olsam da İnşallah her şey yoluna girecektir.

Bu 1 haftada yaşananları ozetleyecek olursam;

19.07.2016 tarihinde Laptop bilgisayarıma yasal olmayan yollarla giren şahıs veya şahıslar tum hesaplarımı ele gecirmek yoluyla hırsızlık yapmışlardır. (Laoptopu şuan rafa kaldırdım) Bu hesapların icinde YTPARA forum uyeliğim de vardı. Neler paylaştı tam olarak bilemiyorum ama adminler tarafından 2014 yılından beri kullandığım "MesutMesut" hesabım banlandı. Daha sonra yeni actığım "Mesut.Mesut" uyeliğim de bu kişilerin eline gectiği ve daha sonradan oğrendiğim bazı paylaşımlar yuzunden tekrar banlandığını gordum. Tum bu olaylar sırasında Babaannemi kaybetmenin uzuntusuyle bu olayları ve savcılık şikayet olayını biraz ertelemek zorunda kaldım.

Sonuc olarak 22.07.2016 tarihinde Savcılığa giderek bu kişi veya kişiler hakkında suc duyurusunda bulunarak adli işlemleri başlattım. Savcılık ta Siber Suclarla Mucadele Şube Mudurluğune yazdığı yazıda bu kişi veya kişilerin bulunması yonunde talimat vermiştir. Bu yazıları başkalarına ornek olması acısından aşağıda paylaşıyorum.

Bu tarz olaylar yaşayan arkadaşlar cekinmeden savcılığa suc duyurusunda bulunmalı ve bu kişilerin cezalarını cekmelerini sağlamalıdır. Ben suc duyurusunda bulunmasam bu kişiler benden sonra onlarca kişinin başını ağrıtabilir o acıdan da duşunduğum icin bunları şikayet etmem gerektiğini duşundum.

Biliyorum ki bu kişi veya kişiler bu forumda sinsi sinsi dolaşıyor ve bu yazdıklarımı da eminim ki okuyorlar.

Lafı fazla da uzatmak istemiyorum artık hukuk sureci başladı uzerine soylenecek laf yok.

Bu arada forumdaki calınan eski hesaplarımdan, skype hesabımdan veya başka yollardan 19.07.2016 tarihinden sonra benim adıma mesaj alan arkadaşlar, bu mesajları ben yazmadığım icin sorumluluk kabul etmiyorum. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

BENİM SAVCILIĞA YAZDIĞIM SUC DİLEKCESİ:

SAVCILIĞIN SİBER SUCLARLA MUCADELE ŞUBE MUDURLUĞU'NE YAZDIĞI SUC DİLEKCESİ:

Herkese BOL KAZANCLAR...