Bugun icra dosyasına bakan bir avukat olmuş ama İNSAN olamamış & insanları azarlamayı seven ve karşıdakinin yaş & sağlık vb sorunlarını duşunmeden tehditvari konuşan bir ŞAHIS babamı aramış. Babam kibar biridir, azarlamaz kimseyi, bu şahısın konuşmalarından biraz korkmuş ciddi bir konu var diye. Cunku bir turlu acıklamamışlar olayı, uzattıkca uzatmışlar. Neyse konuyu otoyola bağlamışlar (kaldı ki babamın uzerine ne araba var ne de ehliyeti var.)

Ben aradım bu sefer bunları, otoyoldan gectiğimi ama odemediğimi soyluyorlar. Peki bunun icin neden babamı aradınız diyorum, "ben ne bileyim kardeşim, arayana sor" diyor. Yahu usluba bakar mısınız? Bu şahıs "AVUKAT" yani işinin yarısı konuşmak olan biri. Konuyu acıklamaları yarım saat surdu, neden aradıkalrını bilmiyorlar sadece icra takibiniz var diyorlar, uzerine daha da duşmedim cunku her sorumda daha fazla azar işitiyorum. Yarın arayacaklarmış tekrar.

Ben sisteme girip baktım 2019'dan kalma 13 tl'lik bir geciş ucreti gozukuyor. E insaf. Bu kadar mı kotu ekonomi doğru soyleyin bir şey demeyeceğim harbiden! Her şeyi gectim, o yoldan ben bu cezadan sonra sayısız kez gecip sayısız kez de odeme yaptım. Bir kere bile uyarı gelmedi. Ne kadar rezil bir sistemin bozuk carkları arasında ezildiğimizi gorun bilin istiyorum. 13 tl borcumu odedim, yarın da icra dosyası dahil avukat masrafını da gececeğim odeme olarak. Artık ne kadar isterler bilemiyorum bile.

Yazık.

Hadi benim durumum var oduyorum, durumu olmayan sırf 13 tl icin malından olacak şu devirde!