Arkadaşlar bu konuda facebook'ta cok tutulan durumlarınızı paylaşabilirsiniz.Ben sevilen paylaşımlardan bir demet paylaşayım

Yediğim son cekirdek acı cıktı diyorum ne aşk acısı lan.

Hapsirdim da geber inşallah bedduası falan mı aldım bu ne boktan hayat bu ne sacma yasam tarzı..

Her sitede reklamı olan sarımsak cayına gore 3 ay kullansam hafiflikten ucucam 6 ay kullansam yok oluyorum.

Dizilerde zenginler hep ofise gidiyor.Şimdi; zengin olunca illa ofisimiz mi oluyo veya ofisimiz olmayınca zengin olamıyoz mu.

En buyuk hobilerimden birisi de birinin yalan soylediğini hic bozmadan ciddi ciddi dinlemek.

Ayağım uşuyunce giyeceğim corabı fon makinesiyle ısıtan biriyim lan ben.ne zarar gelir ki benden.

Onyargılı olmayalım diyen biri kesin onyargılıdır amk.Biraz onyargılı oldum galiba.Cok onyargılı bi cumle oldu bu da.nyse meşglsnz glba.

Turkiye de her 3 berberin 2 sinin camında beckham resmi var.

Kendi imzamın bi aynısını hic atamadm bugune kadar, evrakta sahtecilkten gume gidecem bi gun.

Turklerin trafikteki en net atarı, hata yaptığını duşunduğu aracın yanından gecerken kafayı diğer şofore doğru cevirip gecene kadar bakmak..

42 numara ayağı olan bi kızın şirinlik yapma gibi bi luksu yoktur.

Anadolunun kapıları Turklere acılırken cereyan yapmasın diye diğer kapıların kapandığını biliyor muydunuz?

Bu havada minicik etek, kısacık şort giyen kızın direncini getirin bana.

Bi mekana ilk kez gittiğimde goz ucuyla etrafa bakar mekanın gunluk cirosunu kafamda hesaplarım.

Sodanın kapağını ağzıyla acan kız, yarın obur gun kavgaya adam da cağırır, kahvede batak da oynar.

Bi kac ozendirici banka kredisi reklamı daha izlersem buyuk bir borc batağına saplanırım gibi geliyo.

Metrobuste oturacak yer bulmak gercek hayatta doğru insanı bulmaktan daha zor lan.

Eskiden kola icerken te burnumuzun ici yanardı.niye olmuyo ki o artık.faresini mi azalttılar nedir.

Acun rehberini actığında a harfinde adriana lima var, benimkinde abbas..

Telefonun zil sesini değiştirdim 2 gundur hala dinleyemedim.Niye kimse aramıyo lan beni

Bende diyom mağazada ki kız beni niye kesiyo. Mankenmiş a..

Bu soğukta eve varınca, kendimi bir oyunun bolumunu tamamlamış gibi hissediyorum.

Otobuste mesajlarimi okumaya calisan teyzeye on kamerayi actım neye ugradigini sasirdi.

Fırsatlarla dolu Avon kataloğunda bilek surtmelik parfum sayfası kadar yıpranmış hissediyorum kendimi

SMS paketi yapan erkekleri terk etmeyin. Sonra bize sarıyor **neler.

Kar fotoğrafı paylaşmayan 3-5 kişi kaldık direnin arkadaşlar.

haberlere baktım. iran'ın uzaya yolladığı maymun donmuş, cin ay'a cıkan 3. ulke olmuş. turkiye'de halk kombiye abandı diye elektrik kesilmiş..

melih gokcek hala ''benden oncekilerin borcu'' diyor. ulan senden once germiyanoğulları vardı. neyin borcu?

taksiye her bindiğimde oluşan sessizliği ilk once kim "memleket neresi?" sorusuyla bozuyorsa ona gıpta ile yaklaşır, hemşeriymişim gibi sıcak davranır ve oralet ısmarlarım..

Aşk acısı da neymiş; sen hic arabanın altını yere surttun mu?

koca belgeseli sonuna kadar izledim kurban olduğum rabbimin işine karışmak gibi olmasın ama orumceğe 6 bacak cok fazla değil mi ya?

annem akşam yemeğimi onume koyduğunda ofkeli bir şekilde "bunu mu feysbuka yukleyeceğim?" diye bağırdım. davaynan vurdu kafama..