Cep Telefonu
Temel otobuste cep telefonuyla konusuyormus,yolcular uyarmis:
-Otobuste cep telefonuyla konusmak yasaktir!Temel telefonun obur ucundaki arkadasini uyarir:
-Ula Cemal,otobusun icinde konusmam yasakmis,sen konus ben tinleyeyum!
Şakadan Anlamıyorsun
Bir gun Temel balığa cıkar.İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar.Birden hava patlar ve cok buyuk bir fırtına cıkar.
Temel dua etmeye başlar.Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan butun bu balıkları fakirlere dağıtacağım der icinden.
Hava bir zaman sonra duzelir.Temel evine donmeye başlar.Bir tarafdanda balıklara bakar ve icinden bu balıklar fazla yarısını dağıtsam olur der.Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda cok fazla, ben bunların ceyreğini dağıtsam olur der.
Biraz daha zaman gecer Temel tekrar balıklara bakar.Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gokyuzune diker ve şoyle der:
-Hacen sende şakadan hec anlamiyesun...
Temelin Lakabı
Temele ağası lakap olarak eşek lakabını takmış.Herkes eşek geldi eşek gitti diye konuşurlarmış.Dursun bunu duymuş ve git ağaya lakabını değiştirsin demiş.Temel gitmiş gelmiş.Dursun sormuş Temel sıpa lakabını taktı demiş. Dursun vay başıma gelenler sen buyur yine eşek olursun demiş.
Sarışın
Temel ile Cemal bir gece kulubunde icki icmektedirler, Temel, Cemal'e barda oturan guzel sarisini gostererek, "Cemal ben kariyi tavlarim" demis. Ve kalkmis sarisin bayanin yanina gitmis.
Sarisin bayana "Birlikte bir icki icebilir miyiz" demis.
Kadin, "BMW araban varmi?" diye sormus,
Temel, "Yoktur"
Kadin, "Karadeniz'de iki katli, genis bahcesi olan bir villan varmi?" diye sormus,
Temel, "Yoktur"
Kadin, "Senin bankada yuksek meblagli bir hesabinda yoktur" demis.
Temel, "Yoktur"
Kadin, "O zaman cek arabani" der, ve Temel Cemal'in yanina gider,
Temel, "Ula Cemal benim Limuzini sana versem senin BMV'yi bana verir misin"
Cemal, "Veririm"
Temel, "Acaba benim bankaya gitsem bana bir hesap acarlar mi?"
Cemal, "Acarlar"
Temel, "Bunlari hallettikte, acaba babama Karadenizdeki villanin ucuncu katini nasil yiktiracagiz?"
Issiz Ada
Temel, bir Fransız ve bir Amerikalı ile ıssız bir adadaymış. Bir gun iyi huylu bir deniz perisi gelip demiş ki:
- Uzun zamandır izliyorum sizi. Geminiz battıktan sonra cok acı cektiniz. Dileyin benden, ne dilerseniz.
- N'olur beni Fransa'ya gonder, demiş Fransız. Hoop gitmiş Paris'e.
- Beni de Amerika'ya lutfen demiş Amerikalı ve oda hoop California'ya.
Sıra Temel'e gelmiş. Duşunmuş, duşunmuş.
- O Fransız ile Amerikalı uşakları cok ozledim. Cağır onları geriye.
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- karışık fıkralar(kopma garanti)