Hamile miyim
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
-
27-09-2022, 17:56:21Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Oncelikle dunden beri her kafamı cevirdiğimde yoğun hissettiğim bir baş donme. Kaşık ve karında ağrı ve halsizlik durumum vardı. Ve eşim beni zorla doktora gonderdi. Doktor dediğim aile hekimi ve orda hamilelik testi yapmıyorlar(Almanyadayım). Neyse doktor karşıma gecti neyim olduğunu sordu ve ben soyledikten sonra emin bi şekilde dedi ki hamilesin. Ben olanak vermedim icimden. Sonra beni yatırıp karnıma bastırdı ve ağrıyan yeri anlatınca kesin hamilesin ama belki idrar yolu enfeksiyonudur sen idrar ver dedi. Okey verdim ve o sırada idrarı teslim alan başka bi kadın regl tarihimi sordu ve daha 3 gunum olduğunu gorunce değilsindir dedi. Neyse sonra doktor geldi ve dedi ki iki ihtimal var ya enfeksiyon ya hamilelik siz test yapın dedi ve eve geldiğimde kanamam olmuştu. Yerleşme kanaması okuduğum uzere kahverengi gibi oluyormuş bende bildiğim kırmızı. Şimdi oturdum saatlerdir araştırıyorum ama hic bişey anlamadım sizde hamile olabilir miyim.