Forumda o kadar gormeye başladım ki Satış Konularını konulara yazamıyorum cunku yazarsam banlanacagım En mantıklısı buraya konu acmak

Sayın adminler :

Bu somuruculere neden musama gosteriyorsunuz cok merak ediyorum

Hangi satıcılar derseniz ornek ayda 10 bin tl garantili kazanc yok şu kadar kazanmanızı garantiliyorum , 5 ay sonra kazanmaya başlayacaksınız hedef 1 sene sonra aylık 15 bin kazanacaksınız bu gibi konular

Madem bu adam bu kadar kazanabiliyor neden burada konu acıyor kendi yapsın kendi kazansın Lutfen Bunlara musade gostermeyin artık

Utanmadan sıkılmadan iadeler 6 ayın sonunda kazanamassanız iade isteyeceksiniz iade istedikden 3 ay sonra 6 ay 1 sene sonra parayı iade edecek adam aldıgı parayı zaten 1 sene degerlendirse dunyanın parasını kaldırır

Yok oyle bir dunya 5 tl karşılıgı ayda 10 bin kazanmak ( bir iki tane cıkar oda şanstır ) onun rızkıymış o

bir ara web sitesi satanlar oldu bir dunya kişide aldı wp robotu doşedi doşedi siteye millete verdi translate spinmiş google sizden aptal mı ???

translate ile ozgun olacagını ibraz ediyorsunuz da milletin parasını yediniz

Şimdi ise bir kac benzer model konuları var Yazıktır arkadaşlar ya oyle bir dunya olsaydı bu adamlar sizlere para yedirirmiydi ?????? kurar yapar kendi vururdu paraları

Admin Arkadaşlar Sizlerde buna on ayak oluyorsunuz vebalini almayın milletin lutfen boşu boşuna paralarını kaptırtmayın yazıktır

Diyeceksiniz şimdi bize ne almasınlar sizde dogrusunuz ama yine de yazık

Not : Anlayan anladıysa gelipde konuma birşey yazmayın ki banlanmayayım Agır Konuşup da

Bilmeyen Kişilere yonelin İade garantili satan adamlar milleti enayi gibi calıştırıp eee tutmadı paranızı iade edeyim hemde 5 ay bir sene sonra peki bu adam aylarca calıştı bunun emegini kim karşılayacak senmi ( Kesinlikle sen karşılayacaksın bu dunyada degilsede obur dunyada )

Dip Not : Ben hic birşey almadım sadece alanların haline acıdıgım icin acdım Konuyu

2.Dip Not ) Yanlış duşunuyorsam konumu silebilirsiniz