surtunme
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
27-09-2022, 17:51:57arkadaşlar nolur yardım edin. evet biliyorum ic camaşırdan surtunmeyle imkansız boşalma bile olmadıysa bunda okeyiz. sevgilime sordum bişeyler yaşarken ic camaşırım sıyrıldı mı ya da sen boşaldın mı hic diye. o da kesinlikle bunların olmadığını hatta korona olduğundan dolayı spermlerinin kalitesizleştiğini boşalma sorunu olduğunu spermlerinin şeffaf geldiğini soyledi. lakin arkadaşlar yumurtlama gunumdeydim o gun(02.09.2021) bugun 10.09.2021 yumurtlamam bittikten iki gun sonra ben acaba hamile olabilir miyim ki diye duşunmeye başladım cunku kasıklarım batıyordu ağrıyordu, bacaklarım inanılmaz ağrıdı ikisi de belimde batmalar var. ve psikolojik mi bilmiyorum sık sık idrara gidiyorum. ettiğim miktar da cok değil cok az da değil.adetime 1 hafta var nerede okusam adete bir hafta kala akıntı oluyor, yok mide bulantısı oluyor. ve bugun hepsini yaşamaya başladım. ilişkimden 8 gun gecti 8 gunde belirti verme imkanım var mı gercekten nolur yardım edin nolur. dayanamıyorum artık.