Verildiyse ozur..
BANKA SOYGUNU
Sarışın ile esmer de, koşeyi kolay donmek icin banka soymaya karar vermişler. Esmer butun gece oturup plan yapmış. Sabah masanın uzerine kağıtları sermiş, soygunu tum ayrıntıları ile sarışına anlatmış:
- "İyi anladın değil mi ?" diye de sormuş. "Burası kucuk bir semt bankası. Bir tek guvenlik gorevlisi var. İşi uc dakikada bitirirsin, ben seni arabada bekleyeceğim."
Binmişler arabaya, gitmişler bankaya. Esmer motoru calışır tutarak direksiyonda beklerken, sarışın bankaya girmiş. 5 dk. gecmis. 10 dk. gecmis. 15 dk. gecmis. Esmer korkmaya baslamış. Tam gaza basıp kacmaya karar vermişken, bankanın kapısı buyuk bir gumburtuyle sonuna kadar acılmış. Onde sarışın elinde bir ip. İpin ucuna kasa baglanmış, surukleye surukleye arabaya koşmaya calışıyor. Arkasından guvenlik gorevlisi "DUR" diye bağırarak ateş ediyor. Ama koşamıyor cunku pantolonu ve ic camaşırı dizlerinden aşağıya inmiş. Sarışın arabaya atlamış. Esmer gaza basmış ve ofkeyle seslenmiş:
- "Bir de bana planı tam anladığını soylemiştin !.. "
- "Anladim tabii..."
- "Ben sana GUVENLİK GOREVLİSİNİ BAĞLA, KASAYI BOŞALT dedim.
---------------------------------------------------------------------------------------
POLİS
Surucu dikiz aynasında kendisini izleyen polisi gorunce kacabileceğini duşunup basmış gaza. Ancak polisi atlatamayacağını anlayınca, pes edip cekmiş kenara. Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de kuskun bir sesle:
"Bana bak, cok yorgunum, ustelik keyfim de kacık. Mantıklı bir ozur soyle yoksa yaktım cıranı!"
Kısa bir ara ve surucu:
"Karım gecen ay bir polisle kactı. Aynada sizin aracınızı gorunce kactığı polis, onu bana geri getiriyor sandım...
------------------------------------------------------------------------------------------
HIZLI İNEK
Adamın biri otomobiliyle şehirler arası yolda gidiyormuş yol kenarında bir koylunun otostop yaptığını gormuş, yanında bir inek olan koylu gecen araclara durmaları icin el ediyormuş. Durumu merak eden adam koylunun yanında durmuş;
-Hayırdır hemşerim, ne tarafa gideceksin?
-İlerdeki kasabaya kadar beyim,
-İyi ama bu inek ne olacak?
-O onemli değil beyim arka tampona bağlarız o gelir.
Bu duruma pek aklı yatmayan adam koylunun durumuna acıyarak onu arabaya almış. İneği ise koylunun dediği gibi arka tampona bağlamışlar. Araba yavaş yavaş ilerlemiş. Adamın hızlanmaya cekindiğini anlayan koylu;
-Sen yuru beyim o gelir. demiş
Bunun uzerine adam hızlanmaya başlamış. 20,30,40 bakmış inek gercekten geliyor. Adam şaşırmış, 50, 60, 70 bakmış hala geliyor ve inekde hicbir yorgunluk belirtisi yok. Artık şaşkınlığı iyice artmış ve sinirlenmeye de başlamış. Oyle ya sonucta bir inek ne kadar hızlı koşabilir ki. Derken adam iyice hızlanmış. Kilometre 120 yi gosteriyor. Dikiz aynasından ineğe bir bakmış ve gulumseyerek koyluye donup;
-Senin inek yoruldu herhalde baksana dili dışarda.
-Ne tarafa cıkarmış dilini.
Buna dikkat etmeyen adam tekrar bakar ve sol tarafa der. Bunun uzerine koylu kendinden emin bir tavırla;
-O yorgunluktan değil, seni sollayacak da sinyal veriyor...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Erkek adam
TIR şoforu orta yaşli bir adam, kamyoncuların durup yemek yedikleri benzin istasyonunda kahvaltısını ederken iceriye, deri ceketli, dev gibi uc tane serseri girmiş... Birincisi adamcağızın tabağındaki corbada sigarasını sondurup barın onundeki sandalyeye oturmuş... ikincisi adamın ictiği suyun icerisine tukurup bardaki yerini almış.. Ucuncusu de adamın tabağını ters cevirip arkadaşlarının yanına gecip oturmuş... Adamcağız en ufak bir itirazda bulunmadan, barı sessizce terk etmiş. Kısa bir sure sonra serserilerden biri garson kıza donup; 'Ne bicim herif bu? Erkekliği beş para etmezmiş!..' demiş.
'Evet!' demiş kız, 'Şoforluğu de beş para etmezmiş... Benzinlikten cıkarken dev gibi tırı ile uc Harley Davidson'un uzerinden gecti!..
------------------------------------------------------------------------------------------
Temel ile Cemal bir gece kulubunde icki icmektedirler, Temel, Cemal'e barda oturan guzel sarisini gostererek, "Cemal ben kariyi tavlarim" demis. Ve kalkmis sarisin bayanin yanina gitmis. Sarisin bayana "Birlikte bir icki icebilir miyiz" demis. Kadin, "BMW araban varmi?" diye sormus, Temel, "Yoktur" Kadin, "Karadeniz'de iki katli, genis bahcesi olan bir villan varmi?" diye sormus, Temel, "Yoktur" Kadin, "Senin bankada yuksek meblagli bir hesabinda yoktur" demis. Temel, "Yoktur" Kadin, "O zaman cek arabani" der, ve Temel Cemal'in yanina gider, Temel, "Ula Cemal benim Limuzini sana versem senin BMV'yi bana verir misin" Cemal, "Veririm" Temel, "Acaba benim bankaya gitsem bana bir hesap
acarlar mi?" Cemal, "Acarlar" Temel, "Bunlari hallettikte, acaba babama Karadenizdeki villanin ucuncu katini nasil yiktiracagiz?"
--------------------------------------------------------------------------------------------
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Birkac Fıkra