Arkadaşlar selam
7 ay once bebeğimin kalp atışı durduğu icin kurtaj oldum adet tarihime gore 9 hafta ultrason tarihine gorede 7 hafta olarak gorunuyordu gec dollenmeden oturu olabilir demişti doktorum ve ilk gebelik olduğu icin normal durum demişti neyse sonrasında duzensiz adetten oturu kontrole gittim ve polikistik over olduğumu oğrendim hormon testlerim temiz cıktı yumurtalıklarım bu şekildeymiş stresten uzak durmam lazımmış ve 3 ay kadar Q-folin ve coraspirin kullandırdı doktorum buda tabi fazlasıyla kanımın sulanmasına sebep oldu hicte gerek yokmuş kan değerlerim normalmiş cunku bunuda dahiliyede verdiğim detaylı testlerle oğrendim asıl ilginc olan ve kafamda deli sorular olan bir durum yaşıyorum 1 eylulde grip olduğum icin hastaneye gittim adetime 2 gun vardı beta verdim değerim 1,32 cıktı 5 gun sonra değer 29 cıktı ve başka bir doktora gittim durumu anlattım coraspirin ve folik asiti bıraktırdı depolarım dolmuş eve geldim ve ben adet oldum doktoru aradım kimyasal gebelik dedi adetle atarsın normal durum dedi 4 gun sonra beta ver duşuşe bakalım dedi ve ben duşuş beklerken artış olmuş 139,6 ya cıkmış değerim ama ben adet oldum bugun 6. Gunum kafam cok karışık perşembe kontrole gideceğim ve carşambadan bi kan daha vereceğim tecrubesi olan buna benzer durum yaşayan var mı cok şaşkınım